Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Zdeněk J.
Super psycholog a hlavně bezva člověk. Když jsem u něj, mám pocit, že mluvím s kamarádem a ne s terapeutem. Jezdím za ním přes sto kilometrů a nelituji. Jen ten čas u něj tak rychle uteče....
Kateřina
Pan doktor Houdek je velice inteligentní, empatický a citlivý. Působí jakýmsi zvláštním klidem, který působí velice dobře na psychiku. Člověka nabíjí. Jsem vděčna, že k němu mohu chodit na psychoterapie. Děkuji a určitě mohu doporučit.
Petra
Pana doktora Houdka ráda doporučuji! Chodím k němu několik let, hodně mi pomohl. Sezení u něj je příjemné a člověk odchází s klidem na duši. Je ochotný pomoct kdykoliv. Petra
Ledo
Naprosto skvělý pan doktor, příjemný a laskavý. Hodně mi pomohl v mých zmatcích a depresích, když mi chyběla vůle do života. Mohu ho jen doporučit.
Luu Riku
Měla jsem velké psychické problémy a těžké deprese a už jsem si nevěděla rady. Pak mi jedna známá dala kontakt na pana doktora Houdka. Začala jsem k němu chodit na pravidelné psychoterapie a můj stav se postupně zlepšoval. Pan doktor Houdek je nesmírně hodný, chápavý a inteligentní člověk - za ten rok, co k němu chodím, mi pomohl dostat se z depresí a můj život se podstatně změnil k lepšímu. Dříve jsem musela brát různá antidepresiva, která mi stejně nepomohla, ale teď je brát nemusím. Pan doktor Houdek mi moc pomohl a ukázal mi cestu k lepšímu životu a za to jsem mu nesmírně vděčná. Pokud jste z Prahy nebo blízkého okolí, tak určitě neváhejte - lepšího psychologa, než je PhDr. Jiří Houdek prostě nenajdete. Pan doktor je absolutní jednička.
Kristýna
Pan doktor Houdek je velmi citlivý a empatický lékař. Je vstřícný a dokáže zachovat nadhled. Dokáže mě povzbudit i uzemnit, přesně podle toho, co daná situace vyžaduje. Ze srdce ho doporučuji všem kdo potřebují pomoc.
Eva
Vážím si pana doktora pro jeho odbornost, inteligenci, ochotu a citlivý přístup. Velmi mi pomohl v krizi a doporucila bych ho svym znamym.
zuzana
Doktora Houdka znám čtyři roky. Sám mi nabídl pomoc, což je v této profesi a dnes úžasné...Je to nesmírně empatický člověk. Při sezení s ním se tak nějak vždy ponořím do jeho jemné, klidné a láskyplné energie a mám pocit, že mluvím s velmi dobrým přítelem. Je otevřený, kreativní, nemanipulativní, svědomitý, neustále na sobě pracuje, nikdy nesoudí a nepřesvědčuje... Asi bych ho sama za sebe nejlépe charakterizovala slovem přijímající a laskavý... Člověk se má v jeho blízkosti tak nějak víc rád, jakoby se viděl jeho očima... Když od něj odcházím, cítím klid, mír a lehkou radost... Jsem moc ráda, že jsem ho potkala... Naprosto mu důvěřuji.
jarmila
super
Jakub Janský /hudebník/
Pan doktor Houdek na mě zapůsobil uklidňujícím dojmem a dokázal přes velmi napjatou situaci mezi mnou a manželkou udržet 100% chladnou mysl. Je pro mě příjemný a řekl bych "nenápadný" člověk a v tom si myslím tkví jeho síla a um, které plně využívá. Mnoho lidí by si z něho mělo vzít příklad a zkusit poslechnout nejenom co vyjadřuje slovy, ale i svým vnitřním hlasem. Bohužel mnozí to ne zcela umí.. :-)
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze