V Úvalu 84, Praha
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
A. G.
Dnes jsem byla u pana doktora v prenatální poradně poprvé před porodem v 38tt. Pan doktor byl tak neuvěřitelně milý a příjemný, to už jsem opravdu dlouho nezažila. Pevně doufám,že budu mít štěstí a třeba se objeví u mého porodu. Nicméně už teď mu děkuju za klid a důvěru,kterou ve mně vyvolal po jediné návštěvě!
Lenka M.
Pan doktor mě operoval po porodu, který se nevyvedl v jiné, nejmenované porodnici. Byl profesionálně úžasný, milý, lidský. Moc tak úžasných lékařů jsem v životě nepotkala. Už je to mnoho let, ale na pana doktora vzpomínám dodnes.
Fróňa
Pan doktor je báječný. Syn Štěpán nar. 2007 a dcera nar. 2009. Syn dnes 23.2.2023 slaví 16. narozeniny. Ráda bych panu doktorovi znovu poděkovala za vše, co pro nás udělal, za jeho skvělý přístup... u obou porodů (sekce) byl právě on a jsem i dnes velmi vděčná... děkuji Jana
A.J.
Pan doktor je skvělý, milý a vše mi vždy vysvětlil. Porod nakonec ukončen cs. Jizva naprosto krásná, malá. Výborně se hojila. Jen škoda, že nám nevyšlo o hodinu datum 2.2.2022. jinak jsem panu doktorovi za vše vděčná a doufám, že budu mít na něj štěstí i příště.
LT
Nemocnici Motol a porodní odd. výborné, špičková péče. V červnu jsem zde absolvovala již druhý porod císařským řezem, opět vše dopadlo na jedničku, bez komplikací za což děkuji všem kteří se o to zasloužili vč. MuDr. Horáka.
Markéta Vidurová
Pan doktor Horák je nejlepší gynekolog jakého znám.Jsem kardiologicky pacient takže se mnou většina lékařů má problém. Panu doktorovi vděčím za to že můj syn se narodil přirozeně a ne vexem jak bylo v plánu. A nyní jsem bohužel měla potrat v 19tt ale naštěstí měl pan doktor Horák v ten den službu a díky němu se stalo vše přirozenou cestou bez žádné anestezie a operace. A za to mu jsem moc vděčná. Ještě mě celou dobu psychIcky podporoval. Tak věřím že mi v budoucnu pomůže porodit moje druhé zdravé miminko
IP
Doktor, který rád všechny přemlouvá do císařských řezů a pak zpacká operaci. Když ho uvidíte, vezměte nohy na ramena, hodně rodiček to tak dělá. Hlavně podepsat revers. Odvedl příšernou práci, vnitřní krvácení, infekce a následně za vámi jednou přijde a ještě se vysměje do očí.
MUDr. Jiří Horák
Ten příspěvek mne hodně překvapuje, mohu Vás poprosit o kontakt - rád bych s Vámi probral, co píšete.
Jsem jeden z těch, kdo od císařských řezů spíše odrazuje a nevím o případu, který popisujete. a to bych určitě věděl.
Rodičky ode mne rozhodně neutíkají a rozhodně se nikomu nevysmívám. Reverzy beru jeko nepříjemnou nutnost.
Myslím si zcela upřímně, že si mne s někým pletete a nebo je to jen žertík.
Nechci diskutovat s anonymem, prosím, ozvěte se mi.
Horák
KZ
Skvělý pan doktor! Děkuji za lidský přístup a pomoc! Porod byl komplikovaný a na sále jsem to zvládla jen díky panu doktorovi a ochotným PA.
Odrodili jste mi krásnou holčičku
Vynikající lékař. Můj porod proběhl bezbolestne dekuju moc.Proste budu rodit jedone u pana doktora Horáka.
edita.vanickova@email.cz
Velmi dobrý lékař. Provedl mi AC a můžu říct, že jizvu mám strašně malou až nenápadnou. Profesionální přístup!
Odpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
jsem prvorodička v 37tt a v posledních týdnech jsem si všimla, že miminko má často škytavku- aspoň 2x denně. Škytavku má skoro každou noc, když ležím na boku. Je možné, že je něco v nepořádku s pupečníkem? Měla bych se zkontaktovat se svojím lékařem? Děkuji Vám.
S pozdravem
Liliana
Pocit "škaytání" může být také přenosem pulzu Vaší aorty přes dělohu - zkuste si zkontrolovat, jestli souhlasí s vaším pulzem.
Každopádně o podobných pocitech nebo vnímání aktivita plodu mluví spousta těhotných a nemá vliv na stav mimonka.
jsem ve 20 tt těhotenství. Včera paní doktorka po utz vyslovila podezření na rozštěp rtu. Na prvotrimestrarnim screeningu ale nic takového jiný pan doktor neříkal. A podle informací už by to mělo být vidět i tam.
Jdu sice ještě na další vyšetření ale do té doby se zbláznim.
Děkuji za odpověď
Rozštěp může být různě rozsáhlý, operuje se dnes bezporstředně nekolik dní po porodu a výsledky bývají velmi dobré. Po ověření diagnózy bude dobře porodit v některém centru, která mají na poporodní operaci návaznost.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze