Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Mirka Š.
Mně péče u pana doktora vyhovuje - vždy mě uklidní, když se zeptám, vše vysvětlí. Když pan doktor řekne, že to nic závažného není (tzn. jedná se např. o virosu dýchacích cest), opravdu to tak je, jen je třeba si, jako u každé nemoci, poležet v posteli. Nevím, kam jinam půjdeme, až skončí, všude okolo samí důchodci a jejich přístup, co jsem tak slyšela, hrozný.
Marteo
Tento "pan doktor" veškerou mou rýmu a bolest v krku řešil tabletkami Tantum Verde, které stejně moc nepomáhaly. Jsem ráda, že jsem v 16 letech mohla od něj odejít pryč, protože jeho přístup k pacientům byl naprosto strašný.
K panu "doktorovi" Hořákovi jsem chodil jako dítě. Když jsem si (rodiče) mu stěžoval, že mám problém s rýmou a to hlavě přes léto, tak mě 3-krát poslal na trhání nosních mandlí. Pak se mě jina doktorka ve cca 13 letech zeptala, jestli náhodou nemám alergii a po testech se ukázalo, že mám.
Proč pak to nenapadlo i pana "doktora" dávno před tím??
Jako dítě jsem z něm měla strach. Nikdy ne neusmál a tvářil se jako by jste ho obtěžovali. Když jsem byla starší jeho otázka: ,, A co je ti tentokrát" mě přesvědčila o tom, že své děti bych u tohoto lékaře nikdy nezaregistrovala.
Pan doktor je arogantní, do poraden chodí pozdě, neusměje se, je zamračení a nepříjemný.
Taky nedoporučuji, pořád je všechno v pohodě a nakonec jsme skončili v nemocnici. Kdybysme čekali až nás tam pošle on, mohlo to dopadnout mnohem hůř. Jdeme k jinému doktorovi.
Je příšerný, nemá cenu tam s jakýmkoli problémem chodit, protože podle něho dětem nic není a končíváme na pohotovosti. Zanedbává péči. Odejdu s dětmi jinam.
eMeMeM
Jo je v pohodě...Když s ním má někdo problém tak ať k němu nechodí ne?
Iva
Navštěvuji pana doktora se svými syny skoro 15.let a jsem ráda, že můžu napsat- je dobrý a neměla jsem s ním za ty léta žádný problém!!!
Pan doktor je skvělý lékař, jsem s nim naprosto spokojená