Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
JUDr. Jindřich
S rozdrcenýn posledním článkem prstu na ruce jsem byl v neznámém prostředí nasměrován k Dr. Holubovi. Sloužil současně za kolegu a před 18.00 hod večer mne velmi hezky přijal, ošetřil , doporučil a vysvětlil kam na rtg .Jeho podezření na zlomenou kůstku se potvrdilo. V době nepřítomnosti, mne předal svému kolegovi-časté převazy. S MUDr. Tomášem Buchbauerem jsou příkladnou hvězdičkou příjemného města a oporou lidí jež potřebují lékařskou péči tohoto oboru. To platí obdobně i pro jejich sestřičky.
u pana Dr. Holuba jsem byl již vícekrát, byl jsem velice spokojen jak s léčbou, tak i s velice vstřícným přístupem a ochotou vůči pacientovi, musím pochválit i ochotnou a sympatickou sestřičku.Tuto ordinaci budu i nadále rád navštěvovat a to doporučuji každému.
Přeji hezký den
S pozdravem
Petr
Jakub
Ochotný, vztřícný, velmi dobrý chirurg.
Lukáš
Velmi dobrý. Byl jsem na poliklinice v Berouně, kde mi doktorka oznámila docela velkou sumu za prý kosmetickou vadu, ještě byla dost nepříjemná. Tento doktor mi zákrok provedl aniž by si něco účtoval. Profesionálně a velmi dobrý přístup k pacientovy.
Andy
Velmi doporučuji. Profesionální přístup. Má otevřeno i o víkendu, což je úžasné. Narozdíl od řezníků v Berounské nemocnici je k pacientům ohleduplný a neřeže do vás bez umrtvení.
oskar
velmi dobrej chirurg