Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
domecek1940
Velice erudovaný odborník,jemuž vděčím za pokračování života mého syna,kterému zajistil operaci srd.chlopně na Homolce.Díky jeho péči se mu vede dobře i ve 45letech.Jiří Barák,Děčín.
zakynthos
Vynikající lékař na vysoké úrovni!!
Václav Novotný
Marně se snažím přidat něco nového a tak musím jen souhlasit se vším, co zde zaznělo v předchozích příspěvcích. Již to, že všechny příspěvky vyzněly velmi příznivě pro pana doktora svědčí o tom,že je vynikající lékař.A já jsem velice rád,že to je právě on, který se stará již přes 20 let o mou "pumpičku" tak ,aby fungovala co nejdéle.O sestřičce toho zde bylo také dost napsáno,neboť právě ona perfektně doplňuje pana doktora,aby tak dojem z návštěvy u lékaře byl dokonalý.Při svém vyšším věku navštěvuji ještě jiné lékaře z jiných oborů než je kardilogie a musí zodpovědně konstatovat,že takových lékařů jako doktor Hlaváček je opravdu pomálu.Z jeho přístupu k pacientům cítím,že jeho práce je mu současně koníčkem,což se zdaleka nedá říci o každém lékaři.A tak Vám pane doktore právě za to chci poděkovat.Takových lékařů je třeba si vážit.Jen Vám závidím to,že si můžete přečíst alespoň písemné ocenění a poděkování za Vaši práci a domnívám se,že to se stává jen u opravdu málo profesí.
Odborník na vysoké úrovni , vynikající přístup k pacientům , pan Dr.Hlaváček a sestřička jsou ti, kteří umí lečit i psychicky , moc Vám děkuji touto cestou .Ivan Říha,Petra Chaloupková(rozená Říhová).
už od 18 let se léčím na vysoky tlak a docházím k dr.Hlaváčkovi a lepšího pro fesionála jsem neviděl.vždy podá informace k léčběi co se změnilo prostě je super a to mu říct i o jeho sestřičce.Více usměvavou ženu jsem neviděl.Prostě je vidět že se geny i dědí protože docházím i k jeho dceři p.dr.Hlaváčkové a mohu říct že je stejně dobrá.
Radmila Livinková-Gujdová
Pana doktora Hlaváčka znám jen jako doprovod naší maminky,která byla jeho pacientka.Díky němu se naše mamka na nás smála o pár let déle.Pan doktor má zlaté ruce hlavu a srdce.
Až jednou bude unavené i moje srdce tak vím komu ho bez obav svěřím.
Pavel Košťál
Jen bych opakoval to,co tu je již napsáno. Se vším souhlasím.
Matušková Jana
Pan doktor je opravdu nej,také tam docházím.Zatím mě nic nedělá co bolí,takže je nejlepší.
Čádovi
Výborný.pečlivý,velmi slušné jednání.
Václav Hlíza
Dr. Hlaváček - důkaz toho, že inteligence, rozum a lidskost se snášejí. Vynikající člověk a odborník. Děkuji.