Ambulantní chirurgie
Školní 10/398, Lovosice

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Z
Umístění: Ambulantní chirurgie Jiný

Velice ochotný, milý, rád naslouchá, poradí,bezva přístup k pacientovi Chodím s mamkou na injekce do kolen, vždy je to doktor na svém místě.Škoda , že není takových více, zvláště v Litoměřické nemocnici.

Umístění: Ambulantní chirurgie

Tak jsem se bála, když jsem šla k panu doktorovi poprvé s úrazem. Je to úžasný člověk, velice příjemný přístup, vyslechne, pomůže. Sestřička je jak anděl. Nemůžu jinak než "doporučuji"

je to vyborny pan doktor umi si zevsim poradit

dobry

Je dobrý už jsem u něj byla podruhé, loni s kotníkem, letos s kolenem s distorzema. Je hodnej a sestra je taky šikovná. Bral mi injekcí nějakou náplň co se vytvořila v koleně, kupodivu to vůbec nebolelo. Docela i zručný, akorát na takovvý ten obvaz co na noze ztuhne z té umělé hmoty neměli minulý rok nějakou brusku, kterou by ho sundali, tak to rozřezávali a kudlali skalpelem, to jsem měla docela strach, že mu ujede ruka, je to tuhé jak pes. Naštěstí mě jen parkát škrábl. :-)

sem spokojená a děkuji

Výborný chirurg, odborník, a člověk. Vřele všem doporučuji.

I

Je to lékař na svém místě,člověk v jeho péči má pocit že je u lékařů ze seriálů kde mají krásný přístup k pacientovi,pomůže,povzbudí,kéž by se tak chovali všichni lékaři a nekoukali na pacienty jen jako na další kus za který dostanou body..Je jednička!Doporučuji!

Z

Vynikající chirurg, člověk s dobrým přístupen k pacientovi. Vřele všem doporučuji.

Milí , moc dobrý chirurg a má také příjemnou sestřičku!!!!!Byla jsem tam z hodně věcma a vždy mi moc mile a skvěle pomohl. Vřele DOPORUČUJI