Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Jitka Kotačková
Pan doktor je velmi milý a nenechá se odradit ani nespolupracujícím pacientem :-) zajímá se, jak se zvířátku daří a kdykoliv je ochotný poradit alespoň po telefonu. Nesnaží se vydělat za každou cenu, spíš naopak je v rozpacích, když si musí říct o vyšší částku za dražší test či vyšetření.
Kristyna S.
pan Hamřík je skvěli veterinář měli jsme kočičku a ta byla poraněna a pan veterinář ji vyléčil a uš je zdravá
Josef Malík
Je to zkrátka "pan Veterinář". Je citlivý ke zvířatům, vše podrobně vyšetří a vysvětlí, netahá z lidí zbytečně peníze za ošetření našich mazlíčků.
L.
pan Hamřík je vinikající veterinář :-) zaregistrovala jsem u něj své zvířátko nedávno a koukala jsem s otevřenou pusou, jakou mu věnoval pozornost. S předchozím zvířátkem jsem chodila do Blanska, ale když to porovnám, tak už bych nikam jinam než k panovi Hamříkovi nešla. Navštěvuji ho v Rájci a občas tam s ním bývá i jeho přítelkyně, která je také výborná. Oba jsou to specialisté jak se patří :-) Dobře rozpoznají problém, nasadí léky a hlavně dobře poradí co máte se zvířátkem dělat. Udělají si čas, aby si s vámi popovídali o jeho problému (není to letem světem). Oba jsou milí a pečliví, mají ke zvířátkům pozitivní vztah. Líbí se mi, že se jeho ordinace zaměřuje na všechny zvířátka, nejen na psy a kočky (jak tomu bohužel bývá u většiny veterinářů).
Pan Hamřík si vždy udělá čas. Jezdil i k našemu prasátku - když jsme mu zavolali, byl ochotný i v akutním případě přijet k nám.
Pavel J.
Vlídný a opravdu se umí chovat ke zvířatům. Naprostá spokojenost.
máří
Pan doktor je pečlivý a precizní..navíc je to úžasný člověk, který z vás zbytečně netahá peníze a dokáže se vcítit do situace, myslím by se od něho mohli učit!!!
Pan veterinář je vždy po ruce, poradí i pomůže s čímkoliv. Jsme s ním velice spokojení.
Výborný veterinář, velmi milý a vstřícný, skutečný odborník. Celkově velmi dobře dokáže diagnostikovat, nikdy se ještě nespletl. Navíc má poměrně příznivé ceny, nenutí člověku drahé preparáty, neúčtuje si za každé "podívání" na zvíře.