Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
V. P.
Velmi profesionální přístup k pacientovi, rovněž práce sestřičky výborná. Můžeme jen vřele doporučit. Manželé Palkovi.
Marie
Pan doktor Halíř je špičkový odborník v oboru ortodoncii a i v záchovné stomatologii.
kvalitní a vstřícný lékař byli jsme spokojeni. MA
U pana doktora jsme velmi spokojeni. Příjemné prostředí i sestřičky. Vždy si s námi povídá a vysvětluje. Zuby se našim dcerám krásně rovnají. Děkujeme.
Moje dcera je jeho pacientkou několik let a vždy se nám dostalo maximálně kvalitní a profesionální péče. O celém průběhu rovnání zubů nás dopředu podrobně informoval, včetně naší finanční spoluúčasti. .Nedáme na něj dopustit a všem ostatním pacientům vřele doporučujeme!!
dopředu řekne co pacienta čeká
lucie
S tímto lékařem nemám vůbec dobré zkušenosti."Léčil" mě 7 let a za tu dobu nedokázal říct, že si s mým případem neumí poradit, lékařka v Ostavě udělala za rok více práce než on.Také jeho přístup, málokdy řekl, co bude dělat, někdy náladový. Jsem ráda, že jsem odešla.
M. Koniarová
Kvalitní lékař. Staral se o mne v době kdy jsem potřebovala rovnátka. Vždy velmi příjemný. Věnuje se výhradně pacientovi. Mohu doporučit.
Maty
Velice ochotný, snaživý, vysvětlí vše, co pacient potřebuje vědět. Dopředu mu řekne co ho čeká.