Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Mirka
Velmi pozorný a zkušený veterinář, navíc i milý člověk vše ochotně vysvětlí a ke zvířatům neskutečně jemný 100% doporučují ....a děkujeme za péči !!!!
Kristýna
Vřele doporučuji návštěvu doktora Hadámka.
Náš pejsek měl problémy se stolicí.
Po první návštěvě se mu značně ulevilo a příští návštěva už ho vyléčila úplně. Teď je zase jako rybička a my jsme za to moc šťastní že mu pan doktor tak rychle pomohl.
marcela18412
Nedoporučuji .Přístup pana Hadámka stál život našeho pejska který měl pouhé čtyři roky léčil ho s průjmem dlouhé čtyři měsíce .Nikdy pejskovy neudělal žádné vyšetření i když jsem ho po něm chtěla nakonec nás odmítl léčit .Na klinice v Hradišti nám řekli že už pro nás nemohou nic udělat pejsek měl selhání ledvin.Náš pejsek umřel ,budu si dlouho vyčítat že sem ho nevzala k jinému veterináři.
Jiří Kašpárek
Nedoporučuji návštěvu tohoto veterináře.Amatérský přístup pana Hadámka málem stál život našeho kotěte.Došel jsem za ním s tím že si naše kotě něco udělalo s nohou a nemůže na ni došlápnout,místo toho aby ji vyšetřil,udělal RTG,popřípadě zvážil,změřil teplotu,nic s tohoto se nestalo a automaticky určil diagnozu že se to spraví a dal jí léky které kotě vůbec nemá dostat a tím jí zničil vnitřní orgány v těle.Po další návštěvě,kdy jsem pana Hadámka informoval,že se stav nelepší a kotě dokonce začalo několikrát zvracet a zadní noha začala napuchat,nasadil kotěti antibiotika,které vůbec pro kotě nejsou určené a na zvracení řekl,že je to normální.
Po týdnu od první návštěvy už byl stav kotěte kritický,kdy nemohla ani chodit,jíst,pit,jen ležela v ukrutných bolestech,jsme pro jistotu navštívili veterinářku s velkým "V" paní Vičarovou,která na první pohled poznala,že je noha zlomená a že takovou léčbu,kterou nasadil pan Hadámek,vůbec kotě nesmí mít.
Díky ní snad přežije,nyní bojuje o život a dostává ze sebe vražedné léky od p.Hadámka.
O celé věci jsem byl pana Hadámka informovat a bohužel se mě nedostalo žádné omluvy."Jen klasické" to se mě ještě nestalo.
Takže kdo má rád své domácí mazlíčky,navštivte raději zkušené veterináře!!!
Lucka
Výborný doktor, doporučujeme všem našim známým. Marek
Lucka
K panu doktorovi chodíme s našimi psy už několik let. Jelikož jeden z našich psů má špatné zažívání vystřídali jsem různé veterináře, ale léčba byla neúspěšná. Až tady se nám dostalo správné péče a pejsek byl vyléčen. Na prohlídky a vyšetření chodímne již šestým rokem a určitě bychom neměnili. Oceňujeme především výborný přístup, příjemné a moderně vybavené prostředí. O rady či pomoc můžeme volat i mimo pracovní dobu a vždy nám je vyhověno. Takže pokud hledáte dobrého, zkušeného veterináře, tak určitě doporučejeme!
Hadámek
Vynikající veterinář s příkladným vztahem k pacientům, zachránil nám naši fenečku Adélku, která byla neúspěšně léčená u jiného veterináře v Hodoníně. Všem doporučuji.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám sedmiměsíční fenku křížence pudla a knírače. Do budoucna uvažuji o kastraci, ale názory na to, kdy by se měla provádět se liší. Je dostatečné podle Vašeho názoru nechat proběhnout pouze jedno hárání a hned vykastrovat? Děkuji za odpověď.
Jsem pro kastraci po prvním hárání.