Zobrazit ostatní profily internistů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Marta Maráčková
Pana doktora si velice vážím nejen jako vyjímečného lékáře, ale i jako člověka pevných morálních zásad, ohleduplného a citlivého. Nesetkala jsem se s žádným lékařem, který bere své zaměstnání jako poslání,
pomáhat nezištně všem svým pacientům. Zachránil mému bratrovi život a to dokonce 2x !! Určil diagnozu,
když jiní si už nevěděli rady. Díky panu doktorovi dostal bratr před 8 lety novou chlopeň a mohl žít plnohodnotný
život. Nyní byl opět na hranici smrti, pan doktor ho opět zachránil a je nadále v jeho péči. Neumím vyjádřit své poděkování, přeji mu dlouhý život a pevné zdraví.
MUDr. Jiří Gradwohl je od 1. července 2011 primářem odd. 19 Psychiatrické léčebny ve Šternberku a jistě je to člověk na svém místě. Svými znalostmi a především svým nasazením pro zdraví a život pacientů, včetně pevných morálních zásad je pro mě příkladem vynikajícího lékaře a také člověka.
doktor gradwohl- výborný diagnostik, výtečné znalosti i z mnoha jiných oborů, skvělý přístup k lidem. doporučuji!!
Člověk s lidským přístupem a velkou odborností.
Člověk na správném místě , pečlivý odborník . Štěstí že ho PL má.
Opravdu velice pečlivý lékař, který důsledně jde po příčinách problémů, až je skutečně najde. Doporučuji.
Jeden z nejlepších lékařů, které jsem kdy poznal. Je velmi pečlivý, svědomitý a příjemný člověk. Je vidět, že ho medicína baví a že pacienty nebere jako zdroj příjmů. Mě osobně zachránil život, když mi diagnostikoval nemoc, se kterou jsem chodil od lékaře k lékaři. Díky jeho pečlivosti a cítění s pacientem jsem dnes schopen normálně žít. Široký okruh mých známých má s tímto lékařem stejné zkušenosti.
nejmenovaný
všestranně zaměřený lékař širokého medicínského rozhledu a s dobrou klinickou praxí.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Internisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci