Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
pesova
Pana doktora mohu jen pochválit. Nesmírně lidský, pečlivý, obětavý, vždy usměvavý. Vřele doporučuji.
Pan doktor je skvělý, vždy pomohl, poradil a byl moc milý. Moc toho sice nenamluví, ale pomůže! Nemám si na co stěžovat.
Alča
S panem doktorem nemám dobré zkušenosti, poslední rok jsem ho navštěvovala skrz menstruační problémy a silné bolesti břicha. Jediná jeho hypotéza byly hormony na upravení a že je vše v pořádku a za pět minut mě vždy vyslal z ordinace. Odpovídal velice stručně a neochotně, neměl ke mně lidský přístup a připadala jsem si jako hypochondr. Po úporných bolestech jsem doktora vyměnila za jiného a ten mi zjistil chlamýdie v hojném množství, záněty a čípek je také v nepořádku, kdy čekám na chirurgický zákrok. Moje zdraví je dost v ohrožení. Takže panu doktorovi děkuji za to, že mě zanedbal a neléčil včas.
Dle meho nazoru velice dobry lekar - citlivy, taktni, ... Jedine, co bych mu mohla vytknout, ze neni prilis vyrecny - na to, co me zajima se musim zeptat, pote ochotne odpovi, vysvetli, poradi.
Dobrý den, k panu doktorovi chodím asi 10 let zkušenosti mám velmi dobré.
Velmi profesionální,příjemný,vždy vše dokonale vysvětlí,dbá na prventivní prohlídky
Opět mohu přidat jen a jen pozitivní hodnocení! I na dálku po telefonu mi velmi ochotně poradil a byl velmi empatický a trpělivý.
nevím, kde se bere ta negativní kritika. Dr. Gogela je vždy slušný, kultivovaný a ochotný, vše vysvětlí, vždy pomůže, nikdy neudělal nic špatně. Lepšího gynekologa jsem nepoznala.
Pan doktor je kapacitou ve svém oboru.Nemluvný je,ale vždy odpoví velice kultivovaně a fundovaně.Já ho znám jako přívětivého, usměvavého pána, který mě klidně provedl všemi mými těhotenstvími. Stará se o mě 8 let. SNeměnila bych a můžu vřele doporučit.
Pan doktor Gogela je velmi ochotný. Snaží se pomoci za každé situace. Když jem měla nějaký problém, nemusela jsem být ani objednaná a hned se mi věnoval. A vše mi vysvětlil. K panu doktorovi můžu říct jen to nejlepší.