Zobrazit ostatní profily urologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Skvělý doktor. Lidský přístup. Výborná organizace příjmu pacientů. Milá sestřička.
Pan doktor je vzorem jak má odborná lékařská péče v moderní společnosti vypadat s milým přispěním sestřičky. Oba citliví, naslouchají a člověk nemá pocit, že je obtěžuje. Komentář píšu prvně, jelikož jinde na to chybí slova .Vřele doporučuji!
Pan Dr. Jiří Frkal je vynikající a špičkový lékař. Jeho přístup k pacientovi je přátelský a empatický. Vše vysvětlí a poradí. Navštěvuji jej několik let a vždy mi velmi pomohl. Jsem s ním velmi spokojen, stejně, jako s jeho sestřičkou. Jsou skvělý tandem.
Děkuji, tímto panu doktorovi za vše a přeji mu pevné zdraví.
Tento doktor je velice milý a sympaticky. Podrobně vyšetří, vysvětlí. K tomuto doktorovi nemám obavy jít opět na vyšetření. Kdyby bylo více takových doktorů.
Tak to je pan Doktor s velkým D muzu jen doporučit dětem taky rozumi takže stěžovat si nemůžu a buďte radi ze ho máme
Jiří Kaiser
MUDr. Frkal mne léčil cca 14 let. Dnes jsem hluboce přesvědčen, že jen díky jeho neskutečné pečlivosti, obrovskému zájmu jak o svůj obor tak o pacienty, jsem neskončil na dialýze. Dr. Frkal je přesně to, čemu se říká LÉKAŘ a ODBORNÍK v tom nejlepším smyslu těchto slov.
O jednu ledvinu jsem přišel vrozenou vadou a na tom, že mi druhá zůstala, má dr. Frkal lví podíl. Po celých čtrnáct let mne pravidelně sledoval a i během několika operací se zajímal o můj zdravotní stav. Vždy také dbal na to, aby se jeho pacienti dostávali do rukou lékařů "stejné krevní skupiny", jako je on sám.
Dělá čest svému stavu a je skvělým příkladem toho, proč mezi námi laiky lékaři požívají vysoké vážnosti. Rozhodně je třeba také zmínit přístup sestřiček v jeho ordinaci k pacientům. Paní Věra Olšarová určitě patří k těm nejlepším sestřičkám a díky přátelské atmosféře kterou kolem sebe šíří, pozitivnímu myšlení a hlavně její vysoké profesionalitě se zde pacienti cítí dobře.
Po celou dobu, kdy jsem byl v péči dr. Frkala, jsem se cítil bezpečně. Na jaře 2013 jsem se odstěhoval do Prahy a mé zkušenosti se zdejším zdravotnictvím jsou více než tristní. Mohu říci, že poprvé za celá ta léta jsem přestal cítit jistotu, že v případě potřeby mám zajištěnu kvalitní pomoc.
BOHUMÍŇÁCI, VAŽTE SI TOHO, ŽE DR. FRKAL MÁ SVOU ORDINACI PRÁVĚ V BOHUMÍNĚ ! To, co Vám poskytuje, není mnohde jinde ani zdaleka samozřejmostí.
Pane doktore, díky za vše, co jste pro mne udělal !!
Jiří Kaiser
Ščurková.Martina
Ochotný lékař, který se o Vás zajímá. Pečlivý a velmi příjemný.
Pane Doktore-Děkuji
oravdu vynikající urolog, lidský a obětavý!!!!!!!Mimo jiné odborník každým coulem!!!!! Vřele d o p o r u č u j i!!!!!
Doporučuji!!!
V klidu vysvětlí problém a má perfektní přístup k pacientovi. Můžu jen doporučit.
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den. Chci se zeptat máte v pátek ordinacni hodiny .
Ano v Orlové a Českém Těšíně viz naše stránky - slezkáurologie

Dobrý den. Na šourku je piha o velikosti 0,2 cm - je normálně ohraničená, není nijak rozlezlá, má všude stejnou barvu a je opravdu malá. Je to spíš jako skvrna. Nijak se nezvětšuje, nebolí ani nic jiného, pouze se v poslední době možná mírně ztmavila (ale asi to je jen pocit). Je tako...Více
Piha, ať je kdekoliv na kůži, tak musí být vyšetřena dermatologem. Ten určí další postup - sledování excise a podobně. Na urologii by byla provedena excise z oblasti šourku, poku...Více