Veterinární klinika pro malá zvířata
Madridská 14, Praha

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata Jiný

K negativní recenzi MVDr. Filipa o špatné diagnostice když u mé kočičky nic nezjistil a po léčbě naslepo jsem odešla k jinému veterináři a tam bylo zjistěno, že má parazity, na které nepomáhá odčervení, zánět slinivky a to nejhorší onemocnění ledvin. Protože jsme u MVDr. Filipa to byli nejen vyhozené peníze, které by mně měl vrátit ale hlavně jsme ztráceli jen drahocený čas - kočička kvůli onemocnění ledvin musela ode mně odejít, mohla se mnou být déle! Poslala jsem stížnost Veterinární komoře v Brně s dokladama s postupem lěčby obou veterinárních lékařů a zbytečně! Pozvali si MVDr.Filipa do Brna a závěr udělali podle něj, že všechno udělal dobře - i když nic nevěděl, neudělal nic a léčbou naslepo se škodi a neléčí! U Veterinární komory není vůbec odvolání jako u Lékařské komory a zvířátka nemají žádné zastání! A je jim to jedno, jsou zbyteční. Taková je skutečnost!!! Chci to o zbytečné Veterinární komoře zveřejnit, že se špatní veterinární lékaři mohou zvířátkům škodit dál....... Děkuji.

Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata Jiný

Chodili jsme sem na očkování. Při pár příležitostech i na prohlídku. První problém nastal, když kulhajícímu kocourovi našly na pacce něco a označili to jako zlomeninu. Kdyby to bylo zlomené, určitě by na tu nohu nechodil. Druhé více fatální bylo, když mě v lednu na pravidelném očkování a prohlídce na můj dotaz ohledně kocoura co hubne řekli, že je v normě bez jakéhokoliv vyšetření a odkázali mě na tabulku pejsků jak se hodnotí nadváha a podvýživa. O pět měsíců později na jiné veterině diagnostikováno selhání ledvin a o měsíc později úmrtí zvířete. Kdyby me tehdy v lednu udělali alespoň krevní testy na základě mých obav, dala by se nemoc podchytit a mohl tu s námi být i déle. Už nikdy, děkuji.

Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata Jiný

Pokud nemáte rádi svoje zvíře či sebe nebo nevíte, co s časem, jste tu správně. Této ordinaci jsem dala několik šancí, recenze tedy je celkem relevantní na základě více zkušeností. Naprostá neschopnost organizace času a následná neuvěřitelná arogance pana doktora, kdy mě před plnou čekárnou obvinil ze lži. V lednu jsme byla se psem, který měl problém se zaseknutou krční páteří - pan doktor nás poslal na vyšetření za 50 000 Kč, které by nejspíš jen vyloučilo určitou příčinu. Na jiné veterině nás poslali na fyyioterapii - problém vyřešen během dvou návštěv. Ušetřeno 50k a spoustu času a nervů. Dala jsem jim ještě jednu šanci a to s rutinním zákrokem čištění zubů. Byla jsem objednaná na pátek 10 hodin. O půl jedenácté vylezla sestra a oznámila mi, že pan doktor tam není, neb má již delší čas Covid. Škoda, že se neobtěžovali mi dát vědět předem. Brala jsem si kvůli tomu volno v práci. Vzala psovi krev, s tím že udělá aspoň předoperační vyšetření (to mě stálo 1015 Kč) - rozpíchala mu obě packy, protože jí to nešlo - a objednala nás na neděli ve tři. Byla jsem svědkem jejího telefonátu s doktorem. V neděli ve tři jsem se tedy dostavila. O půl čtvrté mi pan doktor velmi nepřijemným způsobem před celou čekárnou sdělil, že není možné, abych byla objednaná na neděli a doslova mi zabouchl před obličejem. Tisícovku za předoperační vyšetření (zbytečné) budu chtít samozřejmě zpět. Ale čas a psovi nervy už nám nevráti nikdo.

Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata Jiný

Chodim s fenkou pravidelne, ale vloni se jednalo o vetsi operaci - odstraneni jedne mlecne listy a s tim spojena kastrace. Nemohu si pristup pana doktora vynachvalit, udelal si na nas cas takrka po pracovni dobe, aby operace probehla co nejdrive, netahal z nas zbytecne penize, vse dopodrobna a trpelive vysvetlil a samotna operace byla bez komplikaci a vse je v poradku. Jako bonus mohu uvest jeho pristup ke psum a vlastne i k lidem. Naprosta spokojenost.

Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata Jiný

V žádném případě nedoporučuji. Vyšetření pejska absolutně neodpovídalo realitě. Lékař doporučil uspání psa, protože má poškozený mozek, kdy operace by vyšla na 30 tisíc. Fenka byla odvezena záchrankou na jinou kliniku, kde zjistili, že se jedná o zánět v děloze!

Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata Jiný

Šla jsem na tuto veterinu opět po asi 15 letech, s důvěrou, s tím, že moje kočka čůrá krev, bylo uděláno dvakrát sono, vyšetření moči a ledvin, uzavřeno s tím, že má kočka zánět močových cest ze stresu, píchnuta antibiotika, a doporučené bylinky na uklidnění, když problém neustával, šla jsem na svou veterinu (v době koronaviru předtím dočasně uzavřena), jaké bylo mé překvapení, když kočce našli na močovém měchýři nádor o velikost 1 cm !!! který prorůstal močovodem až do ledvin, takže ledviny také logicky nemohly být v pořádku, což mi bylo v Madridské tvrzeno, jako nezlobte se na mě, ale nevidět 1 cm velký nádor v 3kg kočce? Tak buď vyměňte personál, kupte si pořádné vybavení, nebo zavřete ordinaci, ale tohle je veterina opravdu na nic, kdy mi tvrdíte, že mé kočce téměř nic není a ona má rakovinu !
Prosím, kdo můžete, a máte svoje zvířata rádi, vyhněte se této veterině obloukem, děkuji.

Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata Prevence, očkování, operace

K MVDr. Filipovi chodíme se psy již několik let. Vždy jsme byli naprosto s jeho prací a přístupem velmi spokojeni, ať šlo o prevenci, očkování nebo operaci. On i jeho asistentka mají profesionální přístup.

T
Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata Nemocný křeček

Byly jsme 2x na vyšetření u pana doktora s našim křečkem. Vše naprosto skvělé a profesionální. Poprvé si pan doktor neřekl ani korunu za konzultaci.
Moc děkujeme za milé zacházení a úžasný přístup.
Jandová Tina a Lara

E
Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata

Výborně vybavená velká ambulance, krátké čekací lhůty a o vše se na místě postará velmi sympatický personál. Dlouhé otevírací hodiny. Chodím se psem jen sem.

Umístění: Veterinární klinika pro malá zvířata

K MvDr. Filipovi chodíme se psy již několik let a řešili jsme i závažné problémy. Za nás velmi dobrý veterinář. My naopak chodíme pouze k němu,když neřešíme akutní problém,kdy musíme jít hned a pan doktor tam zrovna není. Za nás tým doktora Filipa a jeho asistenta je ten nejlepší.
Martina Michková