Jsou-li termíny obsazeny, volejte recepci +

Pracoviště : Perfect Clinic , FN Motol

Je držitelem licence České lékařské komory pro výkon lékařské praxe v oboru plastická
chirurgie a pro výkon odborného garanta v tomto oboru. Je současně členem Společnosti plastické chirurgie JEP, International Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS), Europan Society of Aesthetic Laser Surgery a European Association of Plastic Surgery.

Byl členem speciálního mikrochirurgického a replantačního operačního týmu. Od roku 2004 pracoval jako ordinář pro plastickou chirurgii v „Kliniken Freyung-Grafenau GmbH“ v SRN a jako vedoucí lékař a odborný garant v oboru plastická chirurgie pro Kliniku Laser Esthetic Praha. Dnes je členem týmu Perfect Clinic. Více na http://www.perfectclinic.cz/

Aktivně publikuje a přednáší u nás i v zahraničí pro odbornou i laickou veřejnost.

Pravidelně se účastní řady zahraničních sympozií - IMCAS Paris, EURAPS, Madrid a další.

Působil jako stážista na Klinice plastické a rekonstrukční chirurgie v Kantonální nemocnici v Basileji pod vedením profesora. J. Preina.

Profil lékaře na webu Perfect Clinic: http://www.perfectclinic.cz/nas-tym/mudr-jiri-ferra

Ptejte se lékaře zde http://www.perfectclinic.cz/poradna

Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolí

Operace očních víček

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Perfect Clinic modelace prsou

Pan doktor jsem skvělý lékař i člověk. Jako odborníka ho lze s klidným srdcem doporučit. Já k němu šla na výměnu implantátů po 17ti letech, počítala s klasickou modelací a nakonec mám modelaci pouze kolem dvorce a jsem velice spokojená

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor je nejen štramák, ale také jemný a příjemný pan doktor. Vzbuzuje obrovskou důvěru. Nechala jsem si od něj povytáhnout padající tváře před třemi dny, s lokálním umrtvením. Při operaci mi pouštěl Beatles a celé 2 h si se mnou povídal. Uteklo to jako voda. :-) Teď jsem ještě dost oteklá a bolí to, ale věřím panu doktorovi, že mi pomohl opět k pocitu, že jsem hezká. Na kontrolu jdu za 10 dní. A těším se
PS: ... a má bezvadnou sestřičku

Příbram

MUDr. Ferra mi před pár lety operoval obě ruce (karpální tunel). Jsem naprosto spokojena. Jizvy nejsou téměř vidět, hybnost a cit v rukách je naprosto v pořádku. Během celého léčení byl velmi příjemný, vstřícný a pečlivý. Pana doktora všem doporučuji. Je to skvělý odborník na svém místě.

U Mudr. Ferry jsem byla na modelaci prsou na Klinice Perfectclinic. Od pocatku - konzultace, az po zahojeni jizev byl velmi vstricny a ochotny probrat jakoukoliv otazku. Po operaci jsem necitila temer zadnou bolest a s vysledkem jsem velice spokojena. Pana doktora rozhodne doporucuji, opravdu velmi profesionalni pristup!!

T

byla jsem u Mudr.Ferry na operaci spodních víček a jsem spokojená. Přístup a práce dobrá.Mohu doporučit.

Já byla na operaci měkké části nosu a operoval mě pan doktor J.Ferra. Byl velmi příjemný a vstřícný a nos udělal skvěle. Bambulku mi zmenšil a vše se dobře zahojilo. Operace byla bbezbolestná a ani po té, co anestezie opadla, jsem žádnou bolest necítila. Můžu vřele pana doktora doporučit. :-)