Laparoskopické operace slepého střeva
Operace hemoroidů - Longova metoda, laser
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Jak fungují ceny?
AS
Nejlepší lékař! Odborník na svém místě, byla jsem u pana doktora několik krát a vždy příjemný přístup a odborně poskytnuta pomoc. Nejlepší
Igor Svatos
Na srdce jsou Podebrady - na kylu je dr. Fencl. Vyborne jednani, transparentní komunikace, presnost, vlidny personal.
Kateřina
Velmi profesionální a sympatický lékař, usměvavé a ochotné sestřičky, skvělá organizace celého oddělení. Včera jsem byla na své první operaci a díky jejich péči a příjemnému prostředí jsem se ničeho nebála. Tímto děkuji za perfektní a profi péči všem! Budu doporučovat!
Petra L.
Profesionální i lidský přístup, výborná organizace. Doporučuji! Oddělení je nově zrekonstruované a čisté.
Denisa
Dobry den, pan doktor i sestricka byli uzasni! Pan doktor je veliky sympatak a profik. Moc doporucuji. Denisa, Praha
J.S.
Naprosto super. Pan doktor vše přívětivě a pečlivě vysvětlil. Velmi oceňuji jeho lidský přístup. Jde vidět, že mu na jeho pacientech opravdu záleží.
D. Rezková
Vyhledala jsem s akutní bolestí břicha chir. ambulanci a vyšetřil mě pan doktor Fencl. Byla jsem maximálně spokojená, řádně mě vyšetřil, nic nepodcenil, choval se profesionálně a zároveň lidsky a příjemně. Kéž by byli všichni takoví! V případě potřeby se na tuto ordinaci určitě zase obrátím.
Aneta Hodinová
Jsem opravdu ráda, že jsem s mým problémem sebrala odvahu a k panu doktorovi se objednala. Je empatický, snaží se pomoci a hlavně máte pocit, že mu váš problém není jedno. Je to opravdu profík.
Michal Vitásek
Děkuji moc panu primářovi Fenclovi a celému jeho týmu chirurgie za vysoce profesionální přístup. Můj zákrok byl pro něj ve srovnání s jinými pacienty patrně "odpočinkový", pro mne však velmi zásadní. Oceňuji velmi i smysl pro humor, přímou a laskavou komunikaci ????
Monika
Ordinaci jsem navštívila již několikrát, naposledy těsně před odjezdem na dovolenou s velmi nepříjemným problémem, pan doktor moje zdravotní problémy vždy velmi šetrně a efektivně vyřešil, navíc je pokaždé vstřícný a laskavý, velmi příjemný člověk, sestřička jakbysmet.... Jsem nesmírně vděčná za takové lékaře, jako je pan doktor Fencl!
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze