Neklež 3, Brno 62800
Renata
Chodili jsme k nemu do synovych 4let. Nastesti jsme se potom odstehovali. Domtor ma nejakoi uchylku na roupy protoze je vidi vsude. Dokonce ma tak dobre vyvinuty zrak ze vidi to vajicko roupa i kdyz ma 60mikrometru. Dodavam, ze syn zadne roupy nemel. Nemel zadne projevy. My jen chteli poradit s tim,ze mel psychicky blok a nechtel chodit na velkou. Neporadil.
• Praktický lékař pro děti a dorost • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Marketa
K panu doktorovi jsem chodila jako dítě/dospívající. Od dětství jsem měla celiakii (jak už teď vím), na kterou za celých 17 let nepřišel, ačkoli jsem vykazovala typické znaky. Když se v pubertě vše ještě zhoršilo na velmi akutní každodenní problémy, udělal pouze jeden test a když na nic nepřišel, řekl, že je to celé asi psychikou a tím situaci uzavřel. A pamatuji se, jak mého bratra poslal domů se zápalem plic (jak se pak ukázalo na rentgenu) s tím, že simuluje. Tak si udělejte názor sami...
Jitta M.
K panu doktorovi jsem chodila já, když jsem byla dítě a nyní k němu chodím se svými dvěma dětmi. Pan doktor je trpělivý, ochotný, oceňuji, že hledá i individuální řešení léčby v knihách a ne jen běžným stylem "kupte si v lékárně něco na..." Oceňuji rovněž "civilní" oblékání, protože díky tomu se jej děti nebojí (nemají tzv.syndrom bílého pláště). Paní sestřička je profesionální, tvoří s panem doktorem léty prověřený tým. Pan doktor je uznávaný i mezi svými kolegy, s nimiž se účastní seminářů a nikdy jsem neslyšela jediný špatný názor. Díky za to, že Vás tu máme, pane doktore!
Jitka
Chování p.doktora je velice nepříjemné,s takovým přístupem jsem se ještě nesetkala,jen sestřička byla mílá.Zastupuje naši p.doktorku a syn má neustálé motání hlavy a nevolnosti ,z ORL nás poslali k zast.panu doktorovi pro žádanku na neurologii,ale nejdříve mě přijal s tím že mě žádanku nedá,že není ošetřující lékař mého syna a choval se opravdu velice nepříjemně,připadala jsem si jak u výslechu a jeho ironický ton v otázce kdo mě tento postup poradil,mě také moc vhodný nepřipadal.Velké zklamání
skotakova1234
ja k tomuto doktorovy chodim od mala a je to super doktor tedka tam chodi moje dcera a sem snim mooooooc spokojea a za nic bych ho nevimenila :)
lékař
Zanedbává péči o pacientech, je nepříjemný při komunikaci i jako jeho sestra zdravotní. Jeho odbornost je velice dubiózní. Dávejte pozor.
Martina
S timto doktorem nejsem spokojena vubec,lecil meho rok a trictvrte stareho syna skoro 14 dni na virozu a daval mu nato ospen,ktery na nej nezabiral ani cipky mu nepomahali,jeho stav se zhorsoval,pak si vzal dovolenou a zasla sem druhy den k jine pani doktorce kterou mel za sebe jako zaskok a ta nas hned poslala na infekcni,kde si ho nechali,byl prijat pro dehydrataci,ve strevech mel norovirus v krku mel kelpsillu v moci mel krev,mel prujmy zvracel prestal jest a mel horecky.nyni uz je z nemocnice doma v domacim leceni,musi drzet dietu zatim nemuze ven a bere stale leky,od tohoto lekare odchazime,protoze je neschopny a neumel ho odeslat na vyseterni,v nemocnici nedokazali pochopit proc byl leceny na virozu, kdyz zadnou nemel a proc bral leky,ktere brat ani nemel,nenosi v hlave mozek,ale ctvrt mozek!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
k panu doktorovi chodim od sveho detstvi i moji oba sourozenci, byli jsme vzdy v dobrých rukou, bývali jsme se sestrou často nemocné a vždy nám pomohl, vyvaroval se antibiotikům. Mám dvě děti a obě jsou v jeho péči a jsme velmi spokojení pan doktor je bezkonkurenční, vždy poradí a ptá se co potřebujeme, nemá problém dojed na druhý konec Brna, a jak tady někdo víše psal, že si u nich neumyl ruce,tak to teda u nás bylo prví na co se ptal, kde máme koupelnu kde se může opláchnout a doktorský plášť podle mě děti zbytečně vystraší. sestřička je velice příjemná a pamatuje si všechny.
máme u něj oba syny ,naprostá spokojenost,mladšího zachránil před operací,vždy se zajímá pečlivě o stav kluků,sestra je taky moc přívětivá
S tím lékařem rozhodně spokojena nejsem. Je náladový. Jako dětský lékař by měl užívat pracovní oblečení a ne chodit v civilním k týdenímu miminku a ještě k tomu si ani neumýt ruce. Na jedné straně se 10x ptá,jestli něco nepotřebujeme,ale když po něm něco chci,tak pomoci nedokázal. Když zhodnotím moji dětskou lékařku,tak ta byla vždycky milá k dětem,hodná,laskavá a pečlivá. U p.doktora nic z tohoto nevidím. Neustále sedí jen za stolem a pořád se opakuje. Myslím,že o tom svědčí i fakt,že všichni pediatři v Líšni mají našlapané čekárny a u doktora Dufky je věčně poloprázdno. Odhlašujeme se od něj.