MUDr. Jiří Dufek

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro dospělé

nám. T. G. Masaryka 35, Golčův Jeníkov

Přiblížit mapu

Já jsem spokojen!! U Dufka se alespoň nečeká věčnost v čekárně!!

Chodím k panu doktorovi již několik let, a nikdy jsem s ním neměla problémy a vždy mi pomohl.

B

V životě jsem se s takovým přístupem nesetkal. Jak co se týče odbornosti, tak chováním. Jeho odborná výše rozhodně není na úrovni praktického lékaře-respektivě žádného lékaře. Hlavně už je v důchodovém věku a měl by již přepustit ordinaci mladšímu , schopnému lékaři.

S tímto panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti.Diagnostikuje s přehledem a přesně.Nemá rád dlouhé řeči,což se projevuje na krátkých čekacích lhůtách.
Přeji mu pevné zdraví a aby v praxi ještě dlouho zůstal.Važme si zkušených praktiků.

Osobně chodím k panu doktorovi už pár let a nemám s ním žádné problémy, vždy dokázal přesně stanovit léčbu, která mi zabrala. Prošetřil každý můj problém - v době, kdy jsem byla nemocná s kašlem, který mi vyvolal velké problémy, nic nezanedbal, pro jistotu mě poslal i na rentgen plic, aby se přesvědčil, že to není nic vážného. Jen vím, že nemá rád hypochondry :-))