MUDr. Jiří Doležal

Čechovská 57, Příbram

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Poliklinika Ravak • Jiný

strašný , v životě mě tam nikdo nikdy nedotáhnete. Trhali mi spodní 8 v praze a po třech týdnech od zákroku se mi znovu objevil otok. Šla jsem tedy pohotovostně tam a strašný , řekl mi ze žádný otok tam není , potom se zeptal moji mamky jestli ho tam ona vidí a když řekla ze ano , tak řekl ze jsme obě hysterické ( nemohla jsem skoro otevřít pusu jak byl ten otok strašný ) , a když mi sahal do pusy , tak neměl rukavice a predtim se neumyl ruce ! mám chuť poslat tam hygienu

Číslo ověřené
Umístění: Poliklinika Ravak • Jiný

Vyhněte se mu obloukem. Jeho prevence je tristní. Moje zuby jsou na tom hrozivě, desítky tisíc za opravy. Už by dávno neměl mít licenci. Jako malý jsem se o zuby moc nestaral, ale když už mi tento ,, doktor" najde kaz, mohl by ho vyvrtat celý. Místo toho ho zakryje plombou a zub hnije vesele dál. Ze zubů mi skoro nic nezbylo. Silně nedoporučuji.

Umístění: Poliklinika Ravak • resekce zubní...Víceho kořene Méně

z resekce u pana doktora mám děsné vzpomínky - nejen,že se choval neurvale - ale seříznul mi kus rtu a ještě do něj udělal díru - za což mu nestálo ani aby řekl - promiňte - prostě nic... ale po resekci mě už měsíc brní celá brada a ret - protože mi poškodil nerv a to samozřejmě také nehodlá řešit - za mě nikdy víc.

Pana Doležala je vhodné hodnotit ze dvou pohledů - jako chirurg je kapacita a to ho také baví. Jako stomatolog, ke kterému jsem chodila několik let velká bída - je vidět, že klasické prevence a vrtání ho nebaví, všechno rychle rychle, protože čekárnu má plnou lidí. Několikrát jsem mu říkala, že mě bolí horní zub, vždycky mi tam jen rejpnul a nic z toho. Nyní jsem přešla k jinému zubaři a byla jsem v šoku, protože poté, co mi udělal rentgen (který by mimochodem každý zubař pravidelně měl provádět, což p. Doležal nedělal) zjistil, že mám horní sedmičku schnilou a už nemá cenu ji léčit, že by z ní stejně nic nezbylo a léčba by byla zbytečně nákladná. Zub mi tedy vytrhl s tím, že se mi prořízne osmička. Kdyby pan Doležal rentgen pravidelně dělal, přišel by na to mnohem dříve a mohlo se s tím něco dělat.

O

Nedám na tohoto pana doktora dopustit - vždy se mi snažil pomoci i přes nepříznivou diagnozu, zažila jsem i operativní výkon. Syn k němu chodí již od dvou let a i přes nepříjemné zákroky se ho nikdy nebál a chodí dobrovolně i na prevence. Díky panu doktorovi mám ještě vlastní zuby a vždy byl ke mně i synovi příjemný.

Tento lékař přijímá pouze rodinné příslušníky svých pacientů ale zkusit to můžete

Nevíte prosím někdo, jestli pan doktor přijímá nové pacienty? Lenka D.

Machr - než si člověk stačí uvědomit, že je u zubaře, je hotovo.

Komunikativní, vysoká odborná úroveň, pozitivní přístup, řemeslná zručnost, energie, síla. Využívá nejmodernější diagnostické vybavení špičkové úrovně, digitální informační technologie jsou samozřejmostí. Je to profesionál, v Příbrami není lepší. Trochu drsnějšího zrna, ale to prostě chirurgové jsou. Extrakce osmičky trvala 3 minuty!

Mela jsem problem s temporomandibularnim klubem v celisti nekolik let a tento lekar mi dokazal pomoci behem 14 dni sice se jedna o bolestivi zakrok ale je to fakt machr dekuji Pane doktore Lucie