Dr. E. Beneše 126/I, Sezimovo Ústí
Hledejte v názorech
Jiří Juroška
profesionalni pristup lidskost vstricnost co si vic prat. Moc za to dekuji pana doktora i sestru vrele doporucuji :)
Eva Cvejič
Na krční páteři se mi vytvořil lipom ,který mi dva lékaři vzhledem ke komplikacím nedoporučovali odstranovat..
Na základě tohoto tvrzení jsem nechala" nádorek ",až se několikanásobně zvětšil a bolel.Pan doktor Daněk
mi jej odstranil,ale zákrok trval vzhledem k rozsahu delší dobu . Profesionální jednání pana doktora i sestry,
příjemná atmosféra,rychlé hojení,pečlivost- vše na úrovni, která je dost vzácná!!!
Vřele tohoto chirurga doporučuji. Eva Cvejič
Strnadová
Jako chirurg je použitelný v případě odstranění pihy, přijdeli ale něco z "moderní medicíny", nemá ani tušení. Po vložení titanových náhrad do páteře mé maminky na Homolce,napáchal větší škody, než by kdo čekal. Při kontrolách se v ráně "hnípal", až nakonec se slovy "co to tady je?" vytrhl štich. Rána se otevřela a on ji léčil tím, že do ní obden strčil 4 cm dlouhou lžičku, aby se podíval co to dělá. Prorokoval, jak je možné, že implantát tělo nepřijme, takže jsme nakonec skončili znovu na Homolce, kde operatér kroutil hlavou, ránu znovu zašil a poradil nám, abychom už k panu doktorovi raději nechodili, že to nepřijmutí implantátu, leda málem on sám zavinil.
Nedoporučuji!
Blanka
Skutečně profesionální přístup a jednání. Při operačním úkonu jsem se cítila velice příjemně a bezpečně. Pan doktor se sestřičkou Míšou si získali mou důvěru. Doporučuji všem.
Velmi dobrý, solidní jednání. Z toho vyplývající nabitá čekárna - za takový zájem pochopitelně nemůže.
Dvojnásobné zkušenosti - vždy kladný výsledek. Mis
super doktor.chování a přístup...jsem spokojená.a co se týče tábora tak určite nejlepší z chirurgů...nez na chirurgii do nemocnice radeji k panu dankovi.
Byl jsem spokojen
Profesionalni.
Nemám problém s profesionalitou pana doktora. Je skvělý. Bohužel nemá zvládnuté objednávání lidí. Takže tam čekají lidé na převaz i několik hodin a mezitím se v ordinaci provádí zákrok. Pokud pan doktor čte tyto stránky, doporučuji zavést operační dny a dny pro rychlejší úkony.
Stejk
Fakt nejlepší.