Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Petr Maldason
Velmi skvělý lékař. Stará dobrá klasa???? Sestřička rovněž skvělá, v čekárně bylo 5 lidí...tak rychle odbaven se v této době jen tak nevidí. Velmi příjemné prostředí, jednání. Jsem velmi spokojen.
David
Sestřička byla perfektní. Úžasný přístup. Zato pan doktor byl o poznání horší. Povrchní chování se mi nelíbilo. Jizvy které mi zůstaly po zákroku mám i po roce vystouplé a zatím to nevypadá že by se měly srovnat. Aniž bych něco říkal tak se každý pozastaví na tom jak škaredé ty jizvy mám. Vzhledem k předchozím hodnocením to bude asi přístup a kvalita pacient od pacienta.
Marcela Blažková
Skvělý lékař,chirurg i člověk.Dělal mi operaci břišní kýly,vše proběhlo bez problémů,pátý den po operaci jsem byla doma se zahojenou jizvou.Sestřička velice příjemná a hodná.Doporučuji.Marcela Blažková
Pavel Pavlevský
Chtěl bych velmi poděkovat panu doktorovi za velice příjemný a profesionální přístup,při chirurgickém zákroku,který jsem absolvoval v jeho ordinaci,a samozřejmě veliký dík patří také sestřičce,která je velmi příjemná,ochotná a společně tak navodí atmosféru,která mne zbavila pocitu strachu ze zákroku,který jsem absolvoval.Ještě jednou veliký dík a hodně příjemných pacientu:-) S pozdravem Pavel Elvis Pavlevský.
Zdenka O.
Výborný lékař,vstřícný přístup k pacientům,za hodně mu děkuji,sestřička je úžasná,což je v dnešní době vzácné.
Radomir O.
velmi dobrý chirurg s profesionálním přístupem s pohodovou zdravotní sestřičkou,jsem naprosto spokojen mohu hodnotit jedničkou s hvězdičkou,děkuji
Bára Hradilová
Budu se opakovat ale je to opravdu tak,velice příjemný a dobrý lékař, chirurg.Takových příjemných lékařů a ordinací by mohlo být více Oběma dávám 1***!!!
Nejlepší doktor v Krnově...
U pana doktora jsem byla na zákroku a byla jsem spokojena. Je tedy fakt, že když na mně začal vyřezávat, ještě jsem to neměla 100% umrtvené, ale žádná velká bolest to nebyla. Bylo to tím, že jsem to nečekala. Jinak zákrok byl velmi rychlý a úžasně odvedený. Sestřička si se mnou povídala, byla velmi úsměvavá a laskavá. To se jen tak nevidí. :-) Opravdu kvalitně odvedená práce a výborná zkušenost. Když na "chíru", tak jedině k panu Coufalovi!
Jsem velmi spokojená s profesionálním přístupem lékaře i sestry.