Vystudoval jsem Psychoterapeutická studia na Masarykově univerzitě v Brně, mám 5letý sebezkušenostní psychoterapeutický výcvik typu SUR, v praxi podle potřeby využívám prvky i jiných směrů.
Mám téměř 15 let praxe s psychoterapií a krizovou intervencí. Nejvíce z Psychiatrické nemocnice Bohnice, ale také třeba z SOS centra Diakonie.
Klienti mě nejčastěji vyhledávají s úzkostmi, strachem, depresemi, smutkem, komunikačními potížemi, vztahovými a partnerskými problémy. Pomoci mohu ale i s traumaty, závislostmi nebo párovým a manželským poradenstvím.
- Psychoterapie
Domažlická 15, Praha 3, Praha
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Jiří Chromčák? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
Psychoterapeuti v okolí