Gynekolog
Wurmova 20, Brno

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Gynekolog

K panu doktorovi jsem se zaregistrovala cca po 6 letech prijezdu ze zahranici, bohuzel se vyskytl nejaky problem s transferem me dokumentace z predchozi gynekologie tady v CR, vice jak 6 let nazpet a tudiz jsem si pri kazde navsteve vyslechla, ze "MUSIM NAVSTEVOVAT 2 GYNEKOLOGY, JEIKOZ MU TO NECHCE POJISTOVNA PROPLATIT ATD.."...navrhla jsem tedy panu doktorovi, ze si navstevu klidne zaplatim, ale i presto mi bylo neustale dokola predhazovano, ze "TO NENI MOZNE, ZE MUSIM BYT REGISTROVANA U 2 GYNEKOLOGU ZAROVEN..". Dalsi vec, neustale mi nutitl v mych tenkrat 33ti letech ockovani proti rakovine delozniho cipku, ac jsem tohle ockovani uz predtim nekolikrat odmitla, nesutale mne do nej nutil. Tak jsem to nakonec vzdala. Ale jak rikam, k prohlidkam samotnym nemam co vytykat, v te dobe mi prislo vse v poradku, nemuzu rict, jaky pristup bych mela dnes. Nicmene jak uz tady bylo v predchozich nazorech zmineno, nase odlisne nazory se stretavaly dost casto, ale opravdu mi nejvic vadil pristup ohledne pojistovny, ac jsem se to s nim i s pojistovnou snazila vyresit, kde je problem, pan doktor neustale obvinoval mne, ale opravdu mi to az "hazel na hlavu", ze jsem nakonec odesla. S nekteryma lidma opravdu tezka domluva.

K panu doktorovi chodím 36 let a to již něco znamená, znám ho tak dlouho, jako svého manžela a ani jednoho nebudu měnit :D "Odrodili " jsme 6 dětí, všechny byly a jsou v pořádku, já můžu jen a jen doporučit, tak si myslím, že spolu zestárneme k důchodu :)))

Pan doktor i jeho milá paní jsou ještě ze staré školy, tudíž milí, vstřícní, pečliví.Mohu jen doporučit.

S panem doktorem jsem velice spokojena. Chodím k němu
již pátým rokem a s průběhem vyšetření nemám absolutně žádný
problém.
Sestřičky jsou velice příjemné, stejně tak prostředí samotné ordinace.

Pan doktor i jeho sestřička jsou velmi milí. Jsem velmi spojojená s jeho péčí. byla jsem i dříve, ale hlavně v těhotenství se mi potvrdilo, že pan doktor je pečlivý a jeho dlouholeté zkušenosti mi pomohly. nenutil mně zbytečně magnesium, posílal mě jen na nutná vyšetření, neobtěžovalmě neustálými ultrazvuky. Jsem s péčí velmi spokojená a můžu jen doporučit.

K panu doktorovi chodím asi desset let. Přešla jsem k němu od lékařky, se kterou jsem v poslední době nebyla moc spokojená. Pan doktor splnil a plní má očekávání. Hlídá si preventivní prohlídky, přijde mi, že je pečlivý ve vyšetřování. On i jeho jeho sestřičky jsou vždy milí.

bez komentáře, je dobrý a pokud by bral nové pacienty, doporučuji

S panem doktorem nemám jediný problém.

Pan doktor Caha má jistě své přednosti i nedostatky tak, jako všichni normální lidé. Myslím si, že jde hlavně o to, jak Vám kdo "sedne", chyby při léčení dělají všichni. Já oceňuji milé jednání, v těhotenství pak to, že se pan doktor nesnaží mě zatěžovat zbytečně častými vyšetřeními, ale má důvěru v přirozený průběh, zároveň však při náznaku nějakého problému nic nezanedbá. Jediná věc, která mi vadí, že někdy nerespektuje názor pacienta, který je odlišný od jeho. Myslím si, že pokud nejde o závažnou věc, měl by doktor tolerovat pacientovo přání a nepovyšovat svoje znalosti a názory nad pacientovy a do ničeho ho nenutit. Vztah mezi doktorem a pacientem by neměl být autoritativní, ale partnerský. To mi někdy chybí.

Je mi 24 a k panu doktoru Cahovi jsem začala chodit na doporučení kamarádky a její maminky. Vzhledem k tomu že nemám žádné obtíže chodím tedy pouze na ty roční neb půlroční (už ani nevím) prohlídky a pro předpis na antikoncepci. Nikdy jsem ale neměla pocit že by měl blbý kecy nebo že by mě vyšetřoval nějak "nestandartně". Ani tam nikdy nejsem uplně nahá, nejdřív mi vezme stěry, obleču si spodek a pak mi prohmatá prsa a pak záda. Vše je otázkou chvilky.