Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
J:R
Jedná se opravdu o člověka, který umí lidským a velmi dobrým profesionálním přístupem pomoct, většina psychiatrů se chová ke svým pacientum v době jejich potíží a zoufalství obdobně , ale pan doktor byl první, který
mne diagnostikoval. Byl jsem u něj asi jen 3x, ale i přez to si na něj a na jeho prvotní setkání a jeho postoj k pacientovi rád zavzpomínám
R.F.
K panu doktorovi docházím dlouhodobě a s jeho přístupem k mým potížím a léčbou jsem velice spokojen.
Velmi dobrý psychiatr,vřele doporučuji.
K panu doktorovi již chodím mnoho let. Jeho neobyčejně lidský, ale i odborný přístup, který je schopen si s klidem zachovat i když mu čekárna praská ve švech obdivuji. Krom toho pan doktor dokáže i laikovi vysvětlit, poradit, ale i vyvrátit řadu věcí, které se pacient dozví na netových chatech anebo na příbalových letácích k lékům. Jeho služby mohu vřele doporučit každému, kdo má strach se svými potížemi k psychiatrovi zajít. Není to nic hrozného ani nepříjemného.
Lenka P.
Vynikající lékař, odborník a člověk. S jeho péčí jsem nadmíru spokojena. V.H.
Pan doktor je vynikající odborník, jako lékaře a člověka si jej velice vážím a jsem s jeho péčí velice spokojena už mnoho let.
Jarmila L.
Chápavý a ohleduplný, nejlepší.
Osobně pana dokora znám již l6 let. Vždy byl milý, příjemný, a snažil se člověku pomáhat v ne vždy jednoduchých životních situacích. Považuji jej za odborníka na svém místě. J.T.
Velmi dobrý
Velice příjemný lékař, odborník a člověk, který ví, jak člověku pomoci, když mu je těžko. Honza K.