Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
alesung
Pan "doktor" Burda! Při zvuku tohoto jména dostávám osypky a ježí se mi chlupy na těle. Důvod? Před lety, ještě jako zaměstnanec pozemních staveb, jsme jako firma měli tohoto člověka přiděleného coby podnikového lékaře a já jsem jej navštívil s vysokými teplotami. Diagnoza-lehké nachlazení, terapie-horký čaj a vypotit. Po týdnu jsem tam byl znova s těžším průběhem - jeho diagnoza a postup léčení se nezměnil. Za tři dny mi zavolala manželka pohotovost. Do sanitky mi řidič musel pomoci, už jsem nezvládal. V nemocnici mi diagnostikovali oboustraný zápal plic, zánět pohrudnice, zánět pobřišnice. Po pětidenním léčení penicilinem při teplotách přesahující 41°C usoudili, že bych to mohl zabalit a tak mi aplikovali nějaký zahraniční lék po kterém jsem se uzdravil. V té době bylo plicní odd. přeplněné a po domluvě s primářem, že se doléčím doma, abych tak měsíc se doléčoval(bylo to v zimních měsících), jsem byl propuštěn do domácího léčení. Přesto přese všechno jsem si říkal ve vztahu k panu “doktorovi“- každý se může mýlit – ale...Po třech dnech po propuštění z nemocnice jsem se musel hlásit u svého lékaře. Jeho úvodní slova, když jsem vstoupil do ordinace „co jste nám to udělal pane, vy jste se nám schoval do nemocnice“ mě doslova přibila k podlaze a vzápětí mi oznámil, že do práce nastoupím za tři dny. Když jsem mu oponoval s doporučením primáře plicního odd. tak odvětil, že o tom kdy nastoupím do práce rozhoduje on a ne nějaký primář. Vyřešil jsem to dovolenou. Souhlasím s pánem který píše, cituji: "já s tímto lékařem spokojen rozhodně nejsem a ani jej nemohu nikomu doporučit a i kdyby to byl jediný doktor ke kterému bych měl jít, rozhodně jeho ordinaci nenavštívím nikdy!" To je též můj názor a neexistuje moc na světě, která by byla schopna jej vyvrátit !!!
jfl
Navštěvuji jej od prvního nástupu do zaměstnání, tj. 28 let a ani mne nenapadlo jej změnit.Vynikající lékař. Nic nezanedbá, lidský přístup.Není jediné věci, které bych mohla vytknout.
havanskypsik
Pan doktor má vztah k různým lidem asi různý. Můj manžel si musel sám dojít na vyšetření žaludku, protože ho pan doktor leta letoucí léčil a jen léčil a ke specialistovi ho neposlal. Teď už má manžel pokoj. Mne doktor 5 měsíců léčil koleno tak, že se na něj podíval, konstatoval, že je tam malý otok a to bylo vše. Až na mou žádost mi dal tablety a injekce. I to nepomohlo. Při poslední návště jsem brečela - zoufalstvím a bolestí a řekla mu, že půjdu k léčiteli. Až pak mi napsal doporučení na ortopedii a ejhle, musím na operaci. 10 měsíců chodím s neskutečnou boolestí. A když jsem ho poprosila o potvrzení PN pro úř. práce, to jsem koukala, jak ho to dokázalo rozčílit. Nojo, každý máme jiný zkukšenosti. A dnes zjišťuji, co lidí hodnotí pana doktora ne zrovna kladně. Pan doktor by si měl uvědomit, že pacienti mají své problémy, své potíže a tak je vnimat. A taky by k nim měl mít větší důvěru. Nedá se všechno vyléčit z ordinaci praktického lékaře, od toho jsou tady specialisté.
lefree
Pan doktor Burda je jeden z nejlepších lékařů, které jsem kdy poznal. Není jen doktor, ale také člověk s citem pomoci druhým. Je velmi ochotný, vstřícný a obětavý. Kdykoli měl někdo z nás problém, pan doktor nám vždy pomohl, i ochotně přijel. Taktéž jeho personál. Vždy ochotný a vstřícný.Pro mě nejlepší lékař!
Eva
S pane doktorem jsme moc spokojení má vynikající přístup,je svědomitý
Hana Klimešová
Dobrý den, zdravím všechny, mám prosbu, poví mi někdo, kolik je panu doktorovi let? Můj zájem pramení pouze z důvodu, že jsem už dva lékaře "ztratila" tak, že mi odešli do důchodu. Přestěhovali jsme se do ČB a pan Burda je mi vřele doporučován. Děkuji H.
Pešková M
Profese lékaře není pro něj povoláním, ale posláním. Moc hodný, milý, ochotný, ,,PROSTĚ NÁŠ PAN DOKTOR,,děkuji za sebe i za syna .
Příjemný, milý, ochotný, nehádá ale vyštřuje a hlavně vždycky pomůže.
Opravdu dobrý doktor
S pacienty mluvi mezi dvermi,nebo jen pres sestru.Je velmi arogantní a o lecbu pacientu nema zajem !!!....ale kdyz ma nekdo titul,tak bere prednostne a vykecava se s pacientem hodinu ! velice urazlive !!!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Jindřichově Hradci
Praktičtí lékaři v Plané nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Suchdole nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Trhových Svinech
Více (14)Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Českých Budějovicích