Selahattin
Jak pan otec, tak junior - zlaté ruce. 98% recenzí na netu strašilo, že moudráky jsou peklo a jak dlouho se nebude moci dělat, jíst, mluvit a podobně - a ejhle, za deset sekund zub pryč, rekonvalescence skoro nebyla nutná, nebolí absolutně nic..Jak jsem se vždy zubaře bál, sem snad budu chodit za odměnu :)
Gabriela Suchá
Chodím k němu již od mala a nemám žádné výčitky. Ošetřuje zuby bezbolestně. Vřele doporučuji navštívit.
sekerova
Docházím k MUDr. Jiřímu Budkovi mladšímu. Mohu jen chválit za úžasný přístup, laskavost, trpělivost, znalosti, šikovnost, preciznost, skvělé výsledky. Souhlasím s názorem, že se poprvé mohu na zubní ošetření i těšit.
janhoff
Pana Budku staršího navštěvuji od svých školních let a s jeho péčí jsem nad míru spokojena. Dokonce mi bezbolestně a naprosto skvěle odstranil dva zuby moudrosti, a proto se dnes mohu díky jeho pomoci těšit ze vzhledu svého chrupu a nemusím se stydět za křivé zuby. Souhlasím s tím, že je jeden z mála, který pečuje i o ty nejmladší. To, že se dnes k lékařům musíme objednávat považuji za naprosto normální. Jestli potřebujeme akutní pomoc , možná by se hodilo navštívit zubní pohotovost, ale to je čistě můj názor.
Žílová
výborný přístup, výborná péče, nadstandartní přístup, skvělé, čisté a moderní prostředí, není co vytknout...na rozdíl od ordinací, které člověk vidí v poliklinice, tam se jednomu až zvedne žaludek
Mladý pan doktor Jirka je velmi sympatický,mladý muž a od něj vůbec nikdy nic nebolí.Chodím k němu vždy ráda a dalo by se říci,že se až na ošetření od něj těším.Vřele doporučuji všem.JUDr.Sírová
Pan Budka Jiří,je už příliš starý nato aby ordinoval..Mám s ním zkušenosti velmi špatné,nemá už žádnou sílu..Když jsem byla objednána a přišla do ordinance s bolestivým zubem a chtěla ho vytrhnout,tak mi řekl že nemá čas:-(Potřebovala jsem předělat nové zuby a po půl roku žádání mi bylo beztak tvrzeno,že nemá čas,ihned jsem nastoupila k panu Žákovi,který zuby viděl a hned dal do pořádku..Opravdu s Pana Budku nedoporučuji..
Nejlepší ve Slaném, nemám co vytknout:)
Velmi dobrý, jsem spokojená. Hlavně s mladým Jirkou, který má přehled o veškerých novinkách a je velmi pečlivý.
Liška
je to velmi dobrý lékař, a jediný z mála který bere ještě děti