Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Eva Rašovská
Skvělý doktor s velmi lidským přístupem, vysvětlí, poradí, pomůže.
Vladka Tomkova
Je nejlepsi ,udela si na vas cas.je pokrokovy a vzdy ochotny.Vyzna se ,doporuci,a nediva se na hodinky kdyz jste v ordinaci,vse vam vysvetli a najde reseni vasich obtizi.Ma prehled olecebnych metodach,i pracovistich kam vas poslat aby jste necekal ba objednani prilis dlouho,coz je velka pomoc kdyz je vam zle.
M. Kubálek
Jsem u pana doktora asi dva roky, je to nejlepší obvodní lékař, jakého jsem kdy měl. Vždy ochotný pomoci, přátelský a lidský přístup. Více takových!
Mon K.
Nejlepší pan doktor a jeho božská sestřička :-) vždy mi pomohli , dobře poradily a hlavně jsou také velice vstřícní a moc hodní lidé :-)
Jiří Navrátil
pan doktor je odborník a také se s ním příjemně povídá, před čtyřmi lety jsem měl větší zdravotní problémy a dokázal mi poradit s výběrem specialisty a také metody léčby, jeho sestra je také velmi pohotová a na pacienty příjemná
Pavla Thurnvaldová
Skvělý doktor jak po profesní, tak po lidské stránce. Vždycky se mi věnoval, předepsal správné léky, když jsem měla problém a nevědělo se, co to je, tak nechal udělat všechny možné testy, co by jiné doktory ani nenapadlo. Měla jsem k němu absolutní důvěru.
Procházka2
Pan doktor má velmi lidský přístup a hodně mě pomohl a podržel v největších krizí. A jeho sestra je učiněný pozemský anděl. Nikdy jsem se nesetkal s neochotou. Je opravdu perfektní.
nikimiki
Jak se bojím doktorů, tak k panu doktorovi Brzobohatému vlastně chodím ráda :) Je to hrozně fajn člověk, pomůže vždy když je potřeba a sestřička je úžasná :)
Neměnila bych
Kosová
Pan Doktor, velice pozitivní,příjemný a velice dobrý lékař.Odhalil u mě boreliozu a díky němu se vše podchytilo včas a jsem zdravá.Vždy pomůžu, vše vysvětlí a je velice milí.
sestřička je opravdu Anděl. Můžu jen doporučit.
Miloš
Skvělý přístup, zdravotní problém s Vámi pan doktor rozebere, doporučí případně specialistu, udělá odběry.. Oproti mému bývalému "údržbářovi" je to tedy "nebe a dudy". Jak už tu někdo zmiňoval, návštěvy trvají déle, ale je to právě díky tomu, že vás pan doktor neodbyde paralenem.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně