Victoria A.
Jsem u pana doktora Brožka cca rok.
Od narozeni mam nemocny srdce (nrdomykavost chlopne)
Jako jediny doktor se o me stara jako o vlastni dite. Udelal mi jako jediny vsechny vysetreni, daval mi leky, ktery mi opravdu pomohli. Psal mi nemocenskou, abych mohla byt vklidu, jelikoz nesmim onemocnet.
Je to skvely lekar, spravny chlap.
Jsem rada, ze jsem k nemu prestoupila!
Mohu jen doporucit!
Kristinka
Pana doktora mohu jen doporučit. Už několik let jsem bojovala s různými nemocemi a tohle je první doktor, který mi udělal všechna potřebná vyšetření a nic nezanedbal a konečně vím co mi je a co na to brát. Byla jsme tak často nemocná, že studium na vysoké škole bylo pro mě velmi těžké a teď mohu říct, že jsem konečně zdravá. Nevím jestli pan doktor předepisuje léky s většími doplatkami, každopádně mi ty léky (konečně nějaké) pomáhají a za zdraví si klidně připlatím, člověk by za tohle šetřit opravdu neměl. Pan doktor rád vypraví, to je pravda něco je vhodné něco méně, ale nad tím člověk musí mávnout rukou obléknout se a říct, že spěchá. Hold je jak je. Ale doktor je skvělý.
Váš účet byl odstraněn
Toto je opravdu skvělý lékař, první kdo mi konečně udělal kompletní testy, nevím jestli je to jen ze známosti kvůli mé máti se kterou se zná. Ale v každém případě je pečlivý. To jesli je sebestředný a vyprávý různé příběhy, proč ne? Každý jsme nějaký. To jestli čekám dlouho v čekárně? Ještě jsem nezažil lékaře u kterého bych dlouho nečekal, kor pokud měl pacienty. Hold není pro outlocitné pacienty. I přes určitou svéráznost jej beru takový jaký je, mě to nevadí, když je dobrý. Ale možná jsem moc koukal na dr.House. :)
V každém případě tohoto lékaře mohu doporučit.
Gonos Peter
Nerad se zapojuji do rúzných debat ohledně čehokoliv ale neznesu když se hází špína na takové lidi jak je mudr.Brožek.Nejsem z silné soc.skupiny spíše naopak.Nikdy se mné nestalo že by mné p.Brožek nevyšetřil nebo se choval arogantním spúsobem,vždycky mné pomohl i když sem se otcitnul ve velice špatné situaci kdy jiní lékaři selhali.Lidi kteří tvrděj cokoliv jiného než to že je profesional a perfektní človék nevidí dál než na špičku svého nosu.
Radana
Jak vypadá léčení pana doktora Brožka? Pan doktor si rád popovídá, takže každé vyšetření je na dlouho, ovšem je to spíš vždy takový monolog a chvástání z jeho strany. Nerada jsem kvůli tomu k němu chodila, protože u něj se vždy dlouho čeká. Když jsem si šla vyzvednout kartu, že přejdu jinam, rozhodl se, že se mi pomstí. Přesto, že jsem tam byla hned ráno PŘED OTEVŘENÍM ordinace a byla jsem asi třetí v pořadí, sestra mi řekla, že mám počkat, že tam mají pacienta. Absolutně nechápu, proč bych měla čekat, když si jdu jen převzít kartu. Takže jsem čekala. Po cca hodině čekání řekl, že tam kartu NEMÁM. Panu doktorovi jsem řekla, že zaspal v komunismu, že já například kdybych se takhle vykecávala v práci, že mě vyhodí, a že na rozdíl od něj opravdu nemám čas čekat celé dopoledne u doktora!!! Tento člověk je namyšlený sprostý a arogantní buran. Je to jeden z těch doktorů, co si myslí, že jsou Bozi. Opravdu nikdy víc k podobnému šaškovi. Podotýkám, že kartu mi MUDr. Brožek nikdy neodeslal, přestože jsem o ni pak ještě jednou žádala písemně. Prostě ji ztratil nebo ztopil!!!! Fuj!
lucieskuhrovcova
Dlouho jsem pana doktora obhajovala, ale to se proste neda. Jste-li jeho pacient musite mit pritom hodne silne nervy to ustat!!! Osobni zkusenosti : sebestredne blbola mimo tema (viz. prijdete,ze krvacite z konecniku a on Vas poucuje o anal.styku, aniz by to bylo aktualni).Predoperacni vysetreni dela pres tyden a chce aby jste tam kazdy do ordinace prisli (nechapu proc- jeste se certi, kdyz mu reknete, proc to neudela najednou odbery, moc, EKG). Pri vysledkách zanetu zaludku - kde prozakatelne byl zanet, rekl,ze se to lecit nebude, ze posuzovana lekarka, ktera vysledek psala na Homolce, bude urcite nejaka utlocitna. A jelikoz jsem mlada 28, tak zanet nemuzu mit ...atd...Proste nektere LIDI nepochopis....
BH
Brožek pořád chválí sám sebe. Mluví o nesmyslech ze života a o ostatních pacientech a jejich nemocech. A pořád říká, kolik za mě a za moje vyšetření musí platit. Na kontrolu v nemoci si mě zve hned druhý den, místo ležení v posteli běžím druhý den znovu do ordinace. Stejně mi předepíše jen vitamíny. Tohle už nikdy.
Tomáš R.
Pan doktor předepisuje drahé léky s vysokým doplatkem. Ani na výslovné přání pacienta není ochotný předepsat lék bez doplatku a ještě za to nadává.
Nemám s panem doktorem dobré zkušenosti a mohu doporučit jedině odejít od něj nebo se nejlépe k němu vůbec nepřihlásit. Mám s ním velmi negativní zkušenost. Už jsem ji sem jednou psala, ale nechtěli ji zveřejnit, snad to tentokrát povolí, myslím, že by to lidi vědět měli.
Při jednom vyšetření u pana doktora byl v ordinaci přítomen další muž. Očekávala bych větší soukromí při probírání mé nemoci. Vyšetření samozřejmě zahrnovala poslechnutí hrudníku, při kterém jsem byla do půl těla svlečená.
Muž chtěl před svlékání z ordinace odejít, ale pan doktor ho zadržel a řekl mi, že jde o hostujícího lékaře. Což hostujícího lékaře velmi rozesmálo a na vyšetření zůstal v ordinaci.
Eva B.
Pana doktora Brožka mohu všem vřele doporučit a také to dělám, kudy chodím. Vyplatí se mi k němu dojíždět cca hodinu. Nejvíc si na něm cením to, že hledá souvislosti - tam, kde by to kolegové "otipli" podle nejvýraznějšího příznaku, se pan doktor vyptává dál. S trochou nadsázky - já sama jsem k němu přišla s rozříznutou nohou od střepu a odešla s diagnózou EB virózy (se kterou mi následně pomohl) protože se mu nelíbila velká krvácivost... Že je upovídaný je pravda, ale osobně mi to vadí, jenom když jsem v čekárně a povídá s těmi přede mnou. V ordinaci si ho ráda poslechnu a vždycky si z toho něco vezmu.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze