MUDr. Jiří Březina

Kontaktní údaje

Uherskohradišťská nemocnice - Gynekologické oddělení

J.E.Purkyně 365, Uherské Hradiště

• T

Pan doktor mi rodil obě mé děti. První akutní sekce, druhá plánovaná. U té první sem po par minutách věděla, že jsem v těch nejlepších rukách! Absolutní profesionalita, klid a rychlost s jakou porod vyhodnotil doplněné tím, ze nás maximálně informoval o všem co se bude dít, zároveň byl velmi lidský a empatický. U druhé sekce sem pak uvítala jeho dobrou náladu, vtípky o tom, že by si mě ještě mohl pamatovat z minula a celkovou podporu. Byl proste stejně skvělý jako poprvé (rozdíl 4let). Doporučuji tisíckrát, tohoto pana doktora je radost potkat!

• Umístění: Uherskohradišťská nemocnice - Gynekologické oddělení Jiný

Pan doktor je anděl. Včera jsem u něj absolvovala jeden velice náročný zákrok, musela jsem z důvodu vady plodu neslučitelné se životem ukončit vytoužené těhotenství ve 2. trimestru. Zatím je mi po zákroku lépe jak psychicky, tak i fyzicky. Nejen že je tento pan doktor opravdovou špičkou ve svém oboru a plní naprosto na jedničku své poslání jako gynekolog, je i velmi milý, sympatický a empatický jako člověk. Přeji mu jen to nejlepší a naprosto doporučuji, opravdu je to anděl...

• S

Na Pana Přimáře jen samou chválu:)Rodil obě mé děti a naprostá spokojenost jak před porodem tak po.je přátelský a ochotný vše vysvětlit.Chodím k němu i na gynekologii a nikdy jsem ho neviděla jinak než usměvavého:)Takže za mě jednička s hvězdičkou.)

nejlepší doktor jakého znám!rodil mi syna a vše bylo na výbornou!přístup k pacientovi, péče jak o mě tak o dítě naprosto skvělá....nakonec jsem rodila malého do vody a bylo to super!!!doporučuju!!!je to jeden z mála doktorů o kterém se dá opravdu říct, že je výborný!!!doporučuju všem!!!

profesionální přístup a přátelské jednání