Lucie D.
Pan doktor má můj velký obdiv. Dnes jsem u něho byla s 5ti letým synem, který měl z naší předchozí paní zubařky strach. Pan doktor s ním celou dobu mluvil a popisoval mu co dělá velmi pěkným a pro malé dítě srozumitelným způsobem a celý zákrok proběhl v naprostém klidu. Tento citlivý přístup k dětem nesmírně oceňuji.
Pan doktor je nejen milý a vstřícný, ale zároveň odborník na svém místě. Před několika lety si můj syn vyrazil dva přední zuby,vyhledali jsme nejbližší zubní oddělení,pan doktor Blažek poskytl synovi odbornou pomoc, zuby vrátil do úst a zafixoval, dodnes vzpomínám na jeho uklidňující slova. Při následném několika měsíčním léčení na pražských klinikách všichni lékaři obdivovali neskutečně profesionální zásah v podmínkách běžné zubní ordinace. Dnes můj syn má oba vyražené zuby plně funkční, a zato patří díky právě panu doktorovi.Kéž bychom měli více takovýchto odborníků s lidským přístupem.
kudrna
dobrý, velice dobrý
chipushit
Velmi dobrý stomatolog, vždy ochotný. Za celých 14 let, co k němu chodím, jsem měla jen ty nejlepší zkušenosti.
HELENA
JSEM S PANEM DOKTOREM VELMI SPOKOJENÁ, NEMÁM VÝHRADY
Petr Míka
Usměvavý,odborník,který je na svém místě.Dokáže vysvětlit proč právě tento zákrok.Pracuje citlivě i s dětmi.Díky němu jsou pravidelné návštěvy beze strachu.
Jsem velmi spokojená!!!
Miroslav Němeček
Velký odborník, vždy ochotný. Hodnocení se týká MUDr. Blažka staršího, jeho syna, který pracuje ve stejném oboru nemohu hodnotit, nikdy jsem u něho nebyl. Pokud je po svém otci, bude to jen dobře.