Ord. lékaře specialisty - interna
Edisonova 1185, Chomutov

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Velmi pečlivý, zkušený lékař, který nikdy nenechá nic náhodě, preventivně zváži každé možné riziko a provede patřičná vyšetření. Díky za velmi vstřícný přístup panu doktorovi i sestřičce. M.N.

Příjemný, sympatický, tipný. Má lidský přístup a je to odborník.

Sama chvala. Je to ordinace ve ktere se citite opravdu prijemne, jsou tam skvele mezilidske vztahy a pozitivni citeni. Pan doktor je velmi sikovny. Navsteva lekare se stane prijemnym zazitkem.

I

Opravdu skvělý lékař! Nikdy jsem se nesetkala s nezájmem, vždy byl velmi milý ochotný a vždy stanovil správnou diagnózu! Vždy se mnou prodiskutoval mé problémy a vysvětlil vše co jsem chtěla vědět. Mohu s ním mluvit o všem a nemusím se bát ani stydět. opravdu doktor na vysoké úrovni!! Sestřičky moc chválím, jsou skvělé!

Pan doktor Binter má neuvěřitelně empatický přístup k pacientům. Je milý, hodný, chápavý a především dokáže - coby velmi zkušený internista - poskytnout potřebnou pomoc v jakékoli situaci. Moc mu tímto děkuji!

Tohoto lékaře mohu s radostí všem doporučit -je to odborník na svém místě. Navštěvuji ho já i můj manžel už několik let a oba jsme s ním velice spokojeni.Příjemné vystupování, dobrá nálada, rozebere s vámi dopodrobna váš problém a nabídne to nejlepší řešení. Ke svým pacientům má opravdu lidský přístup beze známek jakéhokoliv povyšování. Skvělý člověk.

Tento doktor mi jednak hodně pomohl v mé nemoci, jednak je velmi příjemný a ochotný. Stará se celou naši rodinu, vždycky mi napíše léky bez dlouhého čekání v čekárně a neposílá mně na obvod pro recepty jako někteří jiní taky odborníci. Neznám lepšího specialistu

Vřele doporučuji, odborník na svém místě. Příjemné chování a vystupování.

Velmi dobrý lékař moc mi pomohl

velmi dobrý specialista,pečlivý, dobrý přístup k pacientům