Ordinace
Libušina, Přelouč

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Jako pediatr neuznává ambulantní porody a má strach převzít novorozence do své péče, i když se to dnes v jiných ordinacích naštěstí stává standardem. Jeho názory ohledně očkování jsou také striktně podle tabulek a neexistuje s ním žádná možnost domluvy, nehledě na jeho arogantní přístup k člověku. Ochota dalšího osloveného pediatra a jeho přístup k věci se diametrálně odlišoval.

E

Nejlepší pediatr jakého jsem poznala.Pěkně se chová k dětem. Všechno pěkně v klidu vysvětlí jak dětem,tak i nechápajícím rodičům. Všem doporučuji,opravdu skvělý doktor. Bohužel odešel z Přelouče za lepším. Velká škoda pro děti i maminky :-).

E

Výborný doktor. Chodila jsem k němu s první dcerou a teď i s druhou a můžu říct, že jsem moc spokojená. Takových by mělo být víc. Všem doporučuji :) .

Výborný lékař. Sama jsem se u něho léčila v alergologické poradně a dokázal mě astmatu a alergií zcela zbavit. Nyní ho navštěvuji se svým synkem jako pediatra. Vše mi vysvětlí, moje zbytečné návštěvy ho neotravují, dokáže poradit a o pomoci ani nemluvím. Při jakémkoli podezření synka ochotně vyšetří. Neotravuje ho ani vyšetření v době pauzy, kdy mu oběd stydne na stole. Ochotnějšího a chápavějšího lékaře jsem nikde jinde nepotkala.

Vybrala jsem si ho jaké dětského lékaře na doporučení jiných spokojených maminek a absolutně si nemůžu stěžovat. Při každé prohlídce se ho vyptávám na tisíc věcí a na všechno mi rád odpoví a poradí.
Sestřička je moc příjemná a je vidět, že tuhle práci dělá pro radost.

Pana doktora navštěvujeme už třetím rokem v alergo poradně a zatím s ním máme jen ty nejlepší zkušenosti. Vždy byl vstřícný,vše potřebné vysvětlil a k dětem přistupoval jako kamarád.Děkujeme.

Zatím jsme absolvovali s 2,5 letou dcerkou jen jednu návštěvu v alergoporadně, byl nám doporučen. Myslím, že je to z medicinského hlediska persona na svém místě a v jeho diagnozy a postupy mám největší důvěru, jen ho zřejmě zrazuje čas. Během 15 minutového seznámení se s naším zdravotním stavem a vyšetřením apod. vyřídil i 5 telefonátů a objednací termíny se prodlužují...

Moc dobrý doktor!!!

výborný doktor na tom pravém místě,přesně ví jak zacházet s dětmi a všechno přesně vysvětlí jak dítěti tak rodičům,vřele doporučuji,kdyby takových bylo víc!!!