Hornická 1613 ( bývalé plynárny ), Sokolov
Bezručova 10, Karlovy Vary
Hledejte v názorech
Libor Kazaňák
Vždy pomohl v tom co jsem potřeboval. Tam kam jsem ho do své duše pustil, tam vždy dobře poradil. Ctil mé soukromí. Prostě mohu doporučit.
Julie Muchova
Pokud chcete slyšet pravdu a řešit svůj problém, určitě navštivte pana Bauera. Pokud potřebujete jen podpořit nabourané ego, moc vám nepomůže. Velice inteligentní profesionál.
Magdalena Palečková
Nesmírně inteligentní, empatický lékař. Dosud jsem se nesetkala s tak nádherným přístupem. Takových lékařů by naše zdravotnictví potřebovalo více.
Anet
Umí vyslechnout, psychologa doporučuju, když si budete nějakého hledat ;)
Olina
Pan doktor mi velice pomáhá. Kdo jde k psychologovi na 2 sezení a čeká, že nastane zázrak nemůže nikoho kritizovat.
Pana doktora rozhodně nedoporučuji, byla jsem u něj asi jen dvakrát a to mi stačilo. Ač věděl (nebo možná nevěděl, nechci křivdit) že někdo sedí v čekárně, (dveře dokořán) a hlasitě laškoval se sestrou, bylo to velice neprofesionální, vzhledem k tomu, že k němu chodí hodně lidí po tragických událostech. Jeho chování mi následně přišlo hrané a neprofesionální. Dokonale mi pokřivil pohled na psychology. Berou peníze jen za to, že dělají že poslouchají! :-( a to je hodně málo.
Mě pomohl a pomáhá, a svádět pacientky? Když je někdo domýšlivý, proč by cosi nepochopil jinak než je řečeno, lidi jsou různí. Panu doktorovi přeji jen to nej.
Petr
Velmi sympatický člověk, pohodový a obětavý
Ina
Lékař, který mi velmi pomohl v těžké životní situaci.
lékař který umí poradit s problémy.