Dětská poradna

č.d. 46, Babice

• B

Pan doktor je velice milý, ochotný, pečlivý, dokonce i moje dcera za ním chodí ráda, i když moc doktory nemusí. Vždy dobře poradil, vřele můžu doporučit

• jiné místo Jiný  •

• W

Chodím k panu doktorovi od té doby co jsem na světě a nemůžu si stěžovat, kdykolik jsem cokiv potřebovala pomohl a poradil ani sebemenší příznaky nenechal jen tak a uděla vždy nějaký test (krev krek) kdybych nemusela k dospělému doktorovi zůstala bych u něj ...doporučuju skvělý doktor!

• H

Jsem ráda,že jsme od něj odešli...z jeho zanedbané léčby má dcera následky....

• Pan doktor na rozdíl od jiných skutečně projevuje zájem o pacienty, nebere nic na lehkou váhu a nezanedbává ani stavy které nevypadají vážně. Pokud má podezření, že něco není v pořádku, udělá stěr z krku či vezme vzorek krve. Mnoho ostatních lékařů prostě řekne "Je to dobré, nechte dítě pár dní doma." a situaci nijak neřeší.

Znám ho moc dlouho a jako mladý doktor byl tady u nás na Bojkovsku a byl moc mladý,dobrý,příjemný lékař,tenkrát jsme litovali,že se oženil a odstěhoval se pryč,protože to s dětmi uměl.Přeji mu hodně zdaru a štěstí v další práci.

Výborný lékař