Praktický lékař pro dospělé
Bruntálská 167, Břidličná

Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Absolutní nespokojenost, umíral mi tatínek, nepřišel za ním na návštěvu, několikrát jsme mu telefonovali, bohužel.....Nedávno jsem byla mamince napsat léky, sestřička měla volno (mimochodem sestřička je úžasná, kolikrát si říkám, jak tam může pracovat) . V ordinaci byla nakouřeno, nestalo se to poprvé, člověk má pocit, že je v hospodě a ne u lékaře.

T

nedodržuje ordinační dobu pacientům se patřičně nevěnuje za 25 minut vyšetřil 13 pacientů je to moje osobní zkušenost

Nepodívá se na pacienta,co mu neřeknete neudělá,pacientovi se věnuje asi 5 min. a když je prázdná čekárna,prchá do další své ordinace klidně i půl hodiny před koncem ordinačních hodin.

E

Nemužu ho ani cítit,ani se na člověka nepodívá.Není to dokto nepodívá se ani do krku a o vše si musíte říct, aby vás vyšetřil.Hlavně, že za vyšetření zaplatíte.Bere lidi jako kus.Kdyby tam seděla sekretářka na psaní receptů vyšlo by to nastajno.

je to totální flegmatik ,kterýmu je všechno jedno.. Když jsem nemocná vyšetří mě a hned začne psát recept a není schopný informovat mě co mi vlastně je. Až když se sama zeptám tak na mě čumí takovým stylem co mě to vlastně zajímá.. Hruza nesnáším takovej přístup.....

Velmi panu doktorovi děkuji , moc mi pomohl. Majerníková

Skvělý lékař který ví co dělá a dělá to dobře.

Panu doktorovi moc děkuji,rychle mi pomohl s dlouhodobými problémy,se kterými si nevěděli rady ani na odborných ambulancích,kam jsem dlouho docházela bezvýsledně.Velmi lidský přístup.Děkuji

Jsem velmi spokojena,pan doktor je milý,moc mi pomohl.

B

Děkuji mu za svou matku,kterou obětavě navštěvuje a pečuje o ní.Předcházející lékařka návštěvy u starých lidí,kteří již nejsou schopni dojít sami do ordinace odmítala a mé matce se prakticky mimo předpisy léků nevěnovala.Jsme mu moc vděční a vřele doporučujeme.