Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Ladka Přeučilová
Chodim k ni uz Pres dvacet let a je fakt,ze jsem si na ni musela zvyknout a je fakt,ze ty jeji pozdni prichody mi lezou na nervy...ale jdu tam dvakrat do roka,tak nejaky zdrzeni me nepolozi.Vzdycky mi udela vsechna vysetreni co ma.Hlida mi i mamograf,cytologii a ultrazvuk mi dela take.Vysetreni probiha naprosto v norme.
Iva B.
Vyšetření od paní doktorky je bolestivé. Je velice náladová, a když je nálada špatná, chová se k pacientkám jak ke stádu. Na můj dotaz v období velice rizikového těhotenství po 40 mi odsekla, at si to najdu na internetu. Ordinační hodiny nejsou vhodné pro pracující ženy. Všem dává vždy arogantně najevo, že její čas a práce je důležitější než všech okolo. Nulová empatie, slabé vybavení ordinace bez pořádného ultrazvuku. Díky tomu jsem zabila hodně času a nervů. Zažila jsem, že přišla z nákupu půl hodiny po zahájení ordinačních hodin a před plnou čekárnou bylo slyšet, jak hlasitě sestře vykládá, co si koupila. Když si chce popovídat, zdržuje plytkými řečmi empatickou pacientku ochotnou naslouchat a přitom má plnou ordinaci. Jednou, když jsem si dovolila pdootkonut, že nějak často chodím na malou a pálí to, tak mi odpověděla, at si koupím brusinky a urologický čaj.Tak to raději k bábě kořenářce než k ní.
aja222
Přišla jsem k paní doktorce s tříletou dcerou, protože v okrese jiný dětský gynekolog není. A už mezi dveřmi jsem zjistila, že paní doktorka nemá k dětem ani dospělým zrovna blízko. Dcera i já jsme si za kontrolu vyslechly, jak jsme neukázněné a neposloucháme její příkazy. Netuším, jak vysvětlit malému dítěti ať nepláče, nemluví a nezapírá nožky a povolí bříško. Malá mi plakala, že se bojí a bolí to, což lékařku podráždilo ještě více a prý je dcera nezvladatelná a rozmazlená. Když se nakonec holčička celá uplakaná zeptala koktavě na bonbon, který jsem jí slibovala (a doktoři jej dávají za odměnu! jak jsem si myslela), byla dcera poučena, že se NEŽEBRÁ a dostala by ho, kdyby si neřekla. Takže na závěr tuto lékařku nechci už nikdy vidět a když jsem to vylíčila doma manželovi - může se modlit, ať ho nikde nepotká... dcera nám nemůže spinkat a dokonce se několikrát počůrala když slyšela slovo doktor. Ačkoli se k doktorům vždy těšila, teď mi visí na krku a má panické záchvaty. Snad si někdo řekne, že jsem na hlavu, ale prostředí, osobní přístup i vyšetřovací metody jsou u paní doktorky jsou strašné, když se pacientky producírují jedna před druhou v prádle a čekají nehoráznou dobu na urážky a pozdrav podle nálady. Mám gynekologa v Roudnici a v porovnání s jeho přístupem ke klientkám, luxusem v čekárně i klidu v ordinaci a jednání při vyšetření - je toto jak z hororu. Sebrala bych jí licenci a určitě se tím nebudu nikde tajit! Podávám stížnost na ČLK.
Klárka M.
Já jsem s paní doktorkou nadmíru spokojena. Její přístup je profesionální, a to že některé pacientky mají pocit že není milá..ona jen požaduje spolupráci a dodržení toho co doporučí. T.č. pečuje o mě v těhotenství a je velmi pečlivá. Na všechny dotazy mi vždy odpoví, poradí, nesetkala jsem se že by nebyla ochotná. Sestřička v ambulanci je také velmi milá. Občas dojde k delší čekací lhůtě, ale čekárna je zas zařízená tak hezky, že se to dá vydržet. Za mě vysoká spokojenost.
petuldavorel
K paní doktorce jsem chodila před lety, takže mohu hodnotit jak to v její ordinaci probíhalo kdysi - všichni byli objednaní na 9 hod, což znamenalo dostat se na řadu tak o 2 hod později. U sestry pak seděla na lůžku děvčata vysvelečená a čekající na vyšetřen u paní doktorky. Poté následoval krátký pohovor s paní doktorku a následné vyšetření na lůžku. Nemůžu říct, že by bylo bolestivé, ale celkový dojen ve mne nic poztivního nezanechal, bohužel....
Eva
K paní doktorce již nějaký ten pátek chodím a musím říct, že jsem vždy byla spokojená s jejím vyšetřením. Je pravda, že občas nemá skvělou náladu,ale nikdy se to neprojevilo na špatném vyšetření. Vyšetření je bezbolestné a dle mě vyhovující. Se setřičkou též žádné problémy, vždy si popovídáme a má vždy skvělou náladu, což je též skvělé.
Lucie
Bohuzel na ni mam jen spatne vzpominky. Arogantni, necitliva, vysetreni bolestive. Nastesti mi lecila jen bezne zanety.
hlucis1406
Já k paní doktorce chodím již 13 let a to i přesto, že již 6 let bydlím v Liberci, vždy se ráda vracím. Paní doktorka se mě vždy nejprve zeptá, jak se mi daří, co mě trápí. Při vyšetření na křesle je opatrná, vyšetření mě nikdy nebolelo. I během vyšetření si spolu povídáme, aby mě přivedla na jiné myšlenky. Ráda chodí na běžky, takže to bývá naším hlavním tématem, jelikož na Liberecku je spousta míst k běžkování. Podle mě stačí přijít do ordinace s úsměvem, slušně pozdravit a paní doktorka je hnedka také příjemná. Doporučuji :)
Olga
Díky nešetrnému vyšetření paní doktorky jsem potratila, a o pár let později mě nechala dva roky téměř nepřetržitě krvácet, jen abych u ní kupovala drahé injekce. Na operaci jsem se dostala až na základě akutního stavu, protože podle dr. Malé operace nebyla nutná. Jsem ráda, že se v Litoměřicích objevil dr. Šálek, s jeho péčí jsem naprosto spokojená. Dr. Malou rozhodně nikomu nedoporučuji.
mladamama
Před několika dny jsem přišla k paní doktorce s tím, že jsem poprvé těhotná. Po prohlídce jsem se zeptala, jestli jsou nějaké potraviny, kterým bych se měla v těhotenství vyvarovat a ona mi řekla, že jsem těhotná ne nemocná a ať se podívám na internet.. Nikdy jsem k paní doktorce nebyla nepříjemná nebo drzá, a její chování mě dost zarazilo. Myslím, že i když mi je 20, tak jsem si nic takového nezasloužila.