Ordinace
Palackého nám. 1269, Rosice

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Paní doktorka i sestra jsou nesmírně arogantní. Přístup jako za minulého režimu.
Když člověk vyjádří nespokojenost a doporučí navštívit seminář o komunikaci (zdravotníci mají povinnost se celoživotně vzdělávat, ale paní doktorka tvrdí, že ona na to nemá čas, přičemž ordinuje od osmi do dvanácti a minule přišla až 8:05), jste okamžitě vyzváni, abyste se přeregistrovali. Proč by taky dámy přemýšlely o sobě, u nich je všechno dobře.

Umístění: Ordinace Detska lekarka meho syna.

Pani doktorka spolecne se sestrickou tvori super tym. Nemam co dodat, jako matka jsem naprosto spokojena, ze mohu syna privest zrovna do teto ordinace. Takovych lekaru a sestricek je opravdu malo.

Kozlova

Paní doktorka Macků je pečlivá, ochotná, jsem s ní maximálně spokojená. A nutno vyzdvihnout přednosti i sestřičky, která vždy s úsměvem pomůže, poradí.I když jsem v ordinaci byla kvůli problému netýkajícího se přímo dítěte, pomohly mi obě bez váhání. Děkuji za to.
Věra

Paní doktorka i sestřička jsou velice laskavé a vlídné k dětem. Náš syn je má velmi rád. Vždy ochotně vysvětlí a poradí.

Naprostá spokojenost. Paní doktorka je paní Doktorka, chová se velmi mile nepovýšeně (jak je u nás mnohdy zvykem) a hlavně jedná na rovinu. Přístup má velice profesionální a umí velmi dobře řešit situace s kterými se ještě nesetkala.

K této paní doktorce rádi chodíme. Je příjemná pečlivá, poradí.

Paní doktorka je velice simpaticka paní...!

Paní doktorka je velice příjemná, hodná, její laskavý přístup k dětem z ní vyzařuje už při vstupu do ordinace, i když nastoupila za smutných událostí, mohu říct, že jsme velice spokojená. Vyřešila mému synovi dlouhodobé problémy, které nechtěl nikdo řešit a tím ji moc děkuji. Konečně lékař, ke kterému jdeme s úsměvem a také s úsměvem odcházíme.