Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Vynikající přístup, komunikace, srozumitelnost, dochvilnost. Vše jak ze strany pana doktora, tak i sestřiček.

X

není mu co vytknout, mám výborné zkušenosti, je velký profesionál!

N

Myslím, že je velmi těžké se stát jako dětský lékař u svých malých pacientů oblíbeným. Pan doktor tohle dokázal, nikdy jsem neměla strach vstoupit do této ordinace a naopak mě mrzí, že už jsem moc stará na pediatra:-(
Snaží se vyhýbat ATB a doporučuje hodně přírodní medicíny, je empatický a sestřička je vzorem pro všechny dětské sestry!

Na pana doktora si nemůžu stěžovat, vždy vystupoval profesionálně, poradil, pomohl. Nikdy péči nezanedbal, vždy se snaží dát každému péči, kterou potřebuje. Má velice milou, usměvavou a vstřícnou sestřičku. Navštěvoval jsem jeho ordinaci 18 let.Vřele doporučuji!!!

T

Pan doktor Slanina je opravdu nejlepší lékař v Jindřichově Hradci,chodím k němu s dětmi již 18 let,vždy milý,laskavý,vše vysvětlí,poradí,jeho péče je nadstandartní,udělá si na Vás tolik času,kolik potřebujete.Na jeho přístupu je vidět,že má děti rád.Také ocenuji,že zbytečně nepíše antibiotika, i když jsme už jsme je párkrát potřebovali..A nesmím zapomenout na milou,laskavou sestřičku,zkrátka super tým!

Nejlepší doktor v Jindřichově Hradci. Chodila jsem k němu od malinka až do svých osmnácti a vůbec jsem si nedokázala představit,že od něj budu muset odejít. Je to moc hodný člověk a rozumí své práci. Doporučuji.

K tomuto lékaři jsem chodila od svých asi dvou let do osmnácti, kdy jsem ho opravdu nerada opouštěla. Pan doktor mi vždy dokázal poradit a o každém problému si popovídat. Byl výborný a mnohokrát jsem mu děkovala, protože mě jako malou akzematičku dokázal vyléčit a na ekzem už jen vzpomínám. Takového doktora teď už neseženu

Když se mi měl narodit první syn, měla jsem přání a prosbu na svou příbuznou, která je mj. medicinsky vzdělaná, aby mi doporučila dobrého pediastra, padlo pouze jediné jméno, nikdy jsem tohoto doporučení nelitovala a nevadí mi, že k němu jezdíme, dnes už i s druhým synem, přes celé město.

patřím k střední generaci(40) a jako malá jsem chodila též k tomuto lékaři.A nemohu si stěžovat,je to lékař na svém místě,ochotný,milý a rozumí své práci.Mé děti jsem k němu samozřejmě též přihlásila k naší plné spokojenosti.

Pan doktor je opravdu moc hodný k dětem, vždy vše vysvětlí a poradí.Sestřičky jsou také příjemné a ochotné.