Velká část nabytých zkušeností a znalostí v této úzké specializaci pochází z mnohočetných návštěv vzdělávacích programů v německy mluvících zemích a především ve Vídni, kde je historicky jedna z nejlepších “škol” chirurgie ruky a zápěstí v Evropě.
- chirurgie
- ortopedie
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí7 názor pacienta
Hledejte v názorech
Milena H.
Velmi děkuji za špičkový a profesionální výkon MUDr. Šebora a jeho kolektivu při léčbě a následné operaci karpálního tunelu. Zejména oceňuji empatický přístup, srozumitelnost vysvětlení všech úkonů a realizaci konzultací včetně operace v plánovaném čase bez zbytečného čekání. Vřele doporučuji.
M.Staňková
V lednu jsem také byla u pana doktora Šebora na operaci karpálního tunelu.
S operací a celkovou péčí jsem velice spokojená.Jak pan doktor,tak sestřička jsou velice příjemní,vše vysvětlí a hlavně pomůžou od bolesti.Určitě doporučuji.
B.Šroubová
Byla jsem v této ordinaci před měsícem na operaci karpálního tunelu. Při první konzultaci mi bylo vše řádně vysvětleno a pan doktor ochotně odpovídal na mé otázky. Samotná operace proběhla naprosto v pořádku a též následné kontroly i rehabilitace. Pan doktor je velice milý i sestřičky, které nikdy nešetří úsměvem a člověka při zákroku naprosto uklidňují. Velkou výhodou je objednávání na přesný den a čas. Mohu tedy tuto ordinaci všem jen vřele doporučit. Já osobně se časem objednám i na karpály druhé ruky. Panu doktorovi a celému kolektivu přeji co nejvíc úspěchů a jen samé spokojené pacienty.
Nová Irena
Dala jsem na doporučení a jsem moc ráda. Byla jsem na operaci karpálního tunelu. V dubnu levá ruka a v květnu pravá. Konečně se v noci vyspím, žádné brnění prstů a rekonvalescence cca 1 měsíc od operace . Sice si člověk musí péči zaplatit, ale stojí to za to. Mohu vřele doporučit. Úžasný přístup celého týmu . Moc děkuji
Tomáš B.
Chci touto cestou moc poděkovat a to nejen za přístup, ochotu řešit problém, ale hlavně za to vyřešení meho problému s palcem a zapestim prave ruky. Po pul roce a navštěvě tří ortopedů v Plzni pan doktor s jeho týmem vše vyřešil za jeden měsíc a to s okamžitou a správnou diagnózou. Tak ještě jednou děkuju a doporučuju všem
Spokojenost s přístupem i s léčbou. Vše super.