Ortoped, Chirurg Více

Plzeň 1 adresa

Číslo licence : 44037501

Jsem atestovaný lékař v oboru ortopedie a traumatologie pohybového aparátu s dodatečnou specializační atestací v chirurgii ruky. Vysokou školu jsem vystudoval v Plzni na LF UK. Další odborné vzdělání, profesní zkušenosti a atestační zkoušky jsem absolvoval v Německu. Provedl jsem nespočet operací na celém muskuloskeletálním systému, především úrazového původu. Posledních několik let se zabývám především chirurgií ruky a zápěstí.
Velká část nabytých zkušeností a znalostí v této úzké specializaci pochází z mnohočetných návštěv vzdělávacích programů v německy mluvících zemích a především ve Vídni, kde je historicky jedna z nejlepších “škol” chirurgie ruky a zápěstí v Evropě.

Konzultace online

+1 služba

Jak fungují ceny?

N
Umístění: CHIRAZ s.r.o. ortopedická chirurgie

Dala jsem na doporučení a jsem moc ráda. Byla jsem na operaci karpálního tunelu. V dubnu levá ruka a v květnu pravá. Konečně se v noci vyspím, žádné brnění prstů a rekonvalescence cca 1 měsíc od operace . Sice si člověk musí péči zaplatit, ale stojí to za to. Mohu vřele doporučit. Úžasný přístup celého týmu . Moc děkuji

Moc děkujeme za recenzi, paní Nová, Vaší spokojenosti si velmi vážíme. CHIRAZ

T
Umístění: CHIRAZ s.r.o. operace šlachy

Chci touto cestou moc poděkovat a to nejen za přístup, ochotu řešit problém, ale hlavně za to vyřešení meho problému s palcem a zapestim prave ruky. Po pul roce a navštěvě tří ortopedů v Plzni pan doktor s jeho týmem vše vyřešil za jeden měsíc a to s okamžitou a správnou diagnózou. Tak ještě jednou děkuju a doporučuju všem

Děkujeme za recenzi, pane Tomáši, Vaší spokojenosti si moc vážíme. CHIRAZ

W
Číslo ověřené
Umístění: CHIRAZ s.r.o. vyšetření pohybového aparátu

Spokojenost s přístupem i s léčbou. Vše super.