Odborný lékař chirurgie
Raisova 11/903, Ostrava

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Odborný lékař chirurgie Jiný

Jedná se o špičkového, zkušeného lékaře. Za posledních 15 let vždy vyřešil
vše k mé naprosté spokojenosti, včetně podrobného vysvětlení problému, se kterým jsem za ním přišel. Navíc si poradil s tím, co v nemocnici byl problém. Vřele doporučuji všem, kteří v rámci jeho specializace potřebují pomoc.

Umístění: Odborný lékař chirurgie Jiný

Já osobně jsem jedna z hlavních dodavatelek pacientů. Po MuDr Voráčkovi,jsem nevěřila, že existuje adekvátní náhrada! Ale nemohu vytknout ani co by sebemenší detail. Tento člověk je PAN doktor a za roky,co jej navštěvuji,se mi nepodařilo nachytat jej v jiné, než skvělé náladě. Září z něj klid a ten nemocní a vystresovaní pacoši potřebují jako první! Kdybych mohla jdu za ním úplně s každým problémem. Štrossmajer,Sova,Mázl, Chocholoušek aj. V jedné osobě! ???????????????????????????????????? Šla jsem tam dokonce i s mou hysterickou dcerou píchnout dírky do uší. A nevyhnal mě! A sestřička?! Tak ta už je pro mě skoro člen rodiny. Zná mě od útlého dětství,super kóča! P.B. ❣️❣️❣️

tento Pan Doktor je člověk na svém místě.Osobní zkušenost má i mého manžela je jen a jen pozitivní.Jako první lékař má lidský postoj k nemoci mého muže,neštítí se ho.Manžel má angiokeratom pravého bérce od narození a až tento lékař jako první v životě měl a má důvěru manžela,a dokonce ho i osobně operoval.Ne vždy může člověk říct že jde k lékaři rád,a že se nebojí.U tohoto lékaře máte ale jistotu že pokud se k němu budete muset vrátit,tak vždy jen a jen s důvěrou a beze strachu.Velčovská Kateřina s manželem.

V roce 1998 mi operoval krční páteř.Po 10 dnech jsem odcházel z FN-O.Poruby jak znovu narozen.Všem ho doporučuji.Martinák Ant.

Odborník na svém místě!

lepší jak nějaký Wostrý na poliklinice:)
měl sem problémy s kolenem a ten blbec mi dál ortézu na 3 týdny a stejně to nepomohlo...ale pak mi z týmu doporučily pana Prokopa a ten mi dál injekci pod koleno do svalu a bylo dobře,sice sem noc nespál ale za tu bolest to stálo:)

Pan doktor Prokop je profesionál, zachránil mého muže, když ho poslal do nemocnice v Bohumíně. Doporučuji

Pana doktora Prokopa jsem poznal na doporučení mého známého, který je zaměstnancem Bohumínské městské nemocnice, kam mj. pan doktor dochází ordinovat na chirurgickou pohotovost. Je to velice vstřícný, hodný a citlivý pan doktor. Upřímně já osobně se bojím chirurga jak čert kříže, takže když už já řeknu a získám důvěru k chirurgovi tak to je opravdu co říct.Vřele doporučuji...Vladimír Beran

souhlasím, velmi kvalitní doktor, pomůže a vždy vyjde vstříc, navíc něko jako hodinové čekání v nemocnici nehrozí.

Pan doktor je schopen udělat velmi dobře ve své ordinaci i takové zákroky na které mne v minulosti mnohokrát hospitalizovali i na týden a více. A v této době jsem dostával ( v nemocnici )pouze mokrou plenu na zjevný hnisavý zánět uvnitř končetiny místo chirurgického zákroku. Teprve po týdnu na můj dotaz proč tam vlastně ližím nařídil tehdejší primář operaci a po dalších dvou dnech mne konečně propustili. Po zákroku pana doktora Prokopa jsem šel domů cca za 20 minut a pak dvakrát na konrolu. A dodnes jsem v pořádku. Děkuji!