Jan Ambroz
Spolehlivý, přátelský, precizní, absolutní spokojenost. Jsem v odborné péči již několik let a mohu jen doporučit. Chodím i na hygienu k sestřičce a také není co vytknout.
riha
Se všemi kladnými hodnoceními souhlasím. To, že to od pana doktora Kubasty nebolí je fakt a dalším faktem je, že byl a je vždy pečlivý, pacientovi vše vysvětlí a jeho práce je trvalá. Zpraví vám zub a už s ním nemáte žádné problémy, samozřejmě při odpovífající péči, kterou Vám také doporučí. Mlady, sympatický a výborný " zubař" je pan doktor Kubasta. M. Říha
Kamil
Pan Kubasta je výborný stomatolog. Těch pár let co k němu chodím nevím co je to bolest či dokonce nepříjemný pocit... naprosto bezbolestná péče a to jsem ze začátku měl dva větší zákroky. Vřele doporučuji a panu doktorovi tímto děkuji.
xblue_girlx
Po mnoha letech jsem teprve u pana doktora poznala, co to je bezbolestná péče. Velmi oceňuji pečlivou a trpělivou péči.
Bezbolestná péče o chrup,výborný přístup k pacientům.
Jeden z nejlepsich a nejuznavanejsich stomatologu v Praze, ktereho znam!
Velmi kvalitni a profesionalni pristup! Velmi otevreny, pratelsky clovek, peclivy a presny!!!
Výborný doktor....
Velmi peclivy, prijemny, dokazal dat dohromady, co muj predchozi zubar znicil. Financne velmi slusny.
Sára
K panu Kubastovi chodím už léta. Je to tak výborný zubař, že jsem jako malá prosila rodiče, abych k němu mohla na kontrolu. A když mi řekl, že mám všechny zuby v pořádku, prosila jsem zase jeho, aby mi přece jen nějaký vrtal :D (Což je naprostým nezvykem - lidé by byli ochotni i platit, aby k zubařům chodit nemuseli))) ) Až tak byla jeho práce skvělá a - což je nejdůležitější - bezbolestá (samozřejmě až po pár umrtvovacích injekcích, ale i tak je nulová bolest přinejmenším neobvyklá). Upřímně doporučuji všem.
D.
Výborný doktor..bez diskuze..