MUDr. Jindřich Hlávka

9. května 675, Luka nad Jihlavou

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Praktický zubní lékař • Jiný

Byl jsem u Doktora poprvé,měl pohotovost a já potřeboval záchranu, 3 dny jsem bolestí nespal, čekání to je jasné, ale práce jeho i jeho asistenta 1a.

S panem doktorem Hlávkou mám jen ty nejlepší zkušenosti už mnoho let. Vystřídal jsem v Jihlavě hodně zubařů, ale spokojen jsem až zde. Když čtu některé příspěvky, tak se nestačím divit. Pan doktor určitě netrhá zuby zbytečně, vždy je právě zachraňuje. Chodíme k němu celá rodina i s dětmi a nemáme sebemenší problém. Děti nemají ve 14 letech jediný kaz, vždy jsou poučeni o správném čištění. O aroganci nemůže být ani řeč. Pan doktor je velice pečlivý a věnuje se své práci na sto procent. S díky Roman Jadrný s rodinou

I
Číslo ověřené

Pan doktor je velice namyšlený a rozhodně se necítím na prohlídce v jeho ordinaci dobře. Za špatnou hygienu mě seřve jako malou holku, i když si čistím zuby pravidelně a pečlivě. Pokaždé mi dává ty samé přednášky o tom jak mám chodit k dentální hygienistce, asi nějaký nový trend nebo reklama. rozhodně se nedá mluvit o profesionálním a lidském přístupu k pacientovi.

Je to moc dobrý lékař. Zachránil mi zub, který se mi už kýval po zásahu na zubní pohotovosti v Jihlavě. To, že je občas příkřejší na "neposlušné"pacienty, je dobře. Alespoň pro mě.Finanční otázku bych u něho vůbec neřešila, protože v porovnání s jinými lidmi je to za hubičku.

Nejhorsi doktor vytrhal mi vsechny zuby ,uplne vsecky.

I

Mám stejné zkušenosti, jako už tu jeden host psal. Naprostá arogance...a naprosto zbytečně vyvrtaná stolička. Jejímu ošetření se velice divil můj nynější zubař. A že by to bylo bezbolestné, se opravdu říct nedá.

S panem doktorem mám velmi dobré zkušenosti. Vše dobře vysvětlí. Nikdy mě u něj vrtání nebolelo.

jsem spokojen velmi

Nejlepší lékař, kterého jsem kdy měl. Rozhodně doporučuji

K panu doktorovi chodím asi 15 let a vždy mi vše pořádně vysvětli a vždy mi pomohl, pokud chcete pravého odborníka, tak tady je.