Ordinace zubního lékaře
Dukelská 41/188, Kraslice

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

přijemna paní doktorka i sestřička a perfektní prováděne zákroky,žádné dlouhé čekání na ošetření za což patří poděkování,vřele doporučuji

Dlouho jsem pani doktorce věřila ale na poslední 2 návštěvy mám opravdu ošklivé vzpomínky-nakonec při posl.návštěvě mě z ordinace vypověděla slovy-co by jste po mně ještě chtěla-zub máte vytržený-antibitika jste
brala-s tím si musí organismus poradit sám a já hned druhý den ráno díky konzultaci u dr.Žifčáka skončila na
zubní chirurgii a hodinu a půl mi sekaly v ráně po vytrženém zubu-opravdu nedoporučiji !!!! I já dnes jezdím k zubaři raději do Sokolova

Je to velice schopná a hlavně ma cit a přístup k lidem ...prostě Naše Paní doktorka!!!!

Dnes 18.8.2011 jsem jsem tuto ordinaci navštívila jako zástup mého zubaře na dovolené.Měla jsem poměrně velké bolesti a paní doktorka i sestra byly naprosto perfektní,milé a příjemné.Paní doktorka se velmi snažila mi pomoci a po jejím ošetření jsem po velmi krátké době o bolesti nevěděla a nadále mě nic nebolí.Klobouk dolů a velké díky.
Farkašová Regina

Přístup, kvalita, prostředí

Starám se o svůj chrup tak jak mám, co odfláknu, tak stím mi pomůže paní doktorka. Vždy a vše bez problémů. Nemohu si na nic stěžovat. Za mě doporučuji.

Nejsem sice pacientkou paní zubařky,ale když zastupovala mého zubaře tak mi hodně pomohla.Zatímco jiný zubař nad mým problémem mávl rukou a já trpěla bolestma,paní zubařka problém vyřešila.Děkuju moc.Lenka

Od mala mám trauma ze stomatologů... U paní Janů jsem se cítila přinejmenším vždy dobře. Nastala ovšem chvíle kdy jsem změnila bydliště a přišel bod zlomu. Už čtvrtý měsíc mi má nová zubařka napravuje škody, které paní Janů napáchala. Nekvalitně udělané plomby, pod kterými byly kazy, 30 let zastaralý způsob výplní, výplně, které nejsou trvalé a další lahůdky. Po RTG vyšetření při registraci k nové zubařce jsem málem dostala infarkt. Nehledě na to, že se mi začali kazit přední zuby a paní doktorka mi řekla, že to nic není, že se mi tam dělá jen jakýsi povlak. Takže jí tímto musím poděkovat, že si užiji ještě mnoho bolesti. Rozhodně nedoporučuji a už vůbec ne pro děti

Bohužel jsem celá léta žila ve snu jak je paní doktorka skvělá... ano opravdu je hodná, ale jako se zubařkou jsem z ní bohužel velmi zklamaná... Potom co jsem změnila své bydliště a tudíž jsem také přešla k jinému stomatologovi jsem zjistila, že mé zuby jsou v neuvěřitelně dezolátním stavu. Moje nová stomatoložka měla v očích hrůzu a už 3 měsíce mi postupně opravuje škody. Bohužel jsem nebyla s paní Janů spokojená, ale nikdy jsem neměla odvahu jít jinam...

Je velmi příjemná a hodná.