První konzultační hodina - 50 minut
Rodinná psychoterapie • 1 000 Kč
Skupinová psychoterapie • 350 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
1 000 Kč
Skupinová psychoterapie
350 Kč
Psycholog Praha
Pokud hledáte východisko z takových neblahých situací, anebo jen uvažujete o vývoji a poznání vlastní osoby, ráda Vám nabídnu svoje odborné a vlastní životní zkušenosti. Vaše důvěra pro mne bude závazkem věnovat se Vám s plnou péčí a odevzdáním při hledání správné cesty k Vaši spokojenosti.
Možná trošku i kvůli svému původu, mám poněkud nevšedný přístup - jsem člověk otevřený, přímý, velmi lidský a laskavý. Umím pečlivě naslouchat, ale také jasně dávat zpětnou vazbu a nabádat ke hledání vlastní cesty k vytyčenému cíli.
Odborné vzdělání
Filozofická fakulta Univerzity v Sarajevu, obory pedagogika - psychologie a latinský jazyk
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze, jednooborová psychologie
Odborná kvalifikace
atestace z klinické psychologie v roce 2004
funkční specializace v psychoterapii v roce 2005
komplexní výcvik v Gestalt terapii a psychosyntéze (Institut pro Gestalt terapii a psychosyntézu, Multi-Di-Mens, Norsk Gesltaltinstitut)
roční kurz práce s tělem v psychoterapii
odborné kurzy např. logoterapie, focusing, práce s časovou osou, práce s párem v terapii a řada dalších odborných kurzů a workshopů
Členství v profesních organizacích
13 let členkou psychoterapeutického týmu Střediska pro psychoterapii a rodinnou terapii Kliniky adiktologie VFN v Praze
členka Asociace klinických psychologů
členka České psychoterapeutické společnosti
členka České asociace pro psychoterapii (ČAP)
lektor Institutu pro výcvik v Gestalt terapii
Více na http://www.psycholog-psychoterapie.cz/
Alžběta
Pomoc paní Medenčevič jsem vyhledala po narození svého prvního syna, kdy jsem se nedokázala adaptovat na roli matky a manželky. Paní terapeutka mi velmi pomohla. Je pevná, nastavuje jasné hranice, někdy to je nepříjemné, ale s odstupem času je to účinné a inspirativní v budování si svých vlastních hranic. Doporučuji její služby.
hrozné, vůbec nepomohla. velice neprofesionální psychoterapeutka.
ZV
Způsob terapie mi nevyhovoval, nepřišla mi nijak vedená. Měla jsem pořád jen něco povídat víceméně o čemkoli, což můžu dělat i zadarmo u kamarádky. Byla jsem asi na 7 sezeních, a nikam to nevedlo. Když jsem se na něco ptala, tak odpověď většinou byla "to musíte vědět vy", když jsem chtěla ukázat nějakou domácí práci, tak přišla otázka "a je to důležité, abych to viděla?"
Věřím že paní Medencevic je odborník, ale moc jsme si nesedly, působila na mě jako že jí nejsem moc sympatická, ale nechce mi to říct na férovku. Jo, a když jsem chtěla něco poradit, tak přišla přednáška, že toto je TERAPIE, a tam se nedávají rady, a jestli teda chci chodit na terapii nebo ne. Věřím že někomu to může vyhovovat, mně to moc nesedlo, představovala bych si, že by to mohlo někam směřovat, ale 7. sezení bylo skoro stejné jako 2.
PP
Způsob komunikace a zpětné vazby mi vyhovoval. Prostředí příjemné a celkový přístup p. doktorky byl v pohodě. Pomohla mně nastavit -změnit-uvažování o sobě a okolí, mé hodnotící uvažování mě drtilo.
Lenka
Příjemné prostředí a milý a profesionální přístup.
Paní Jasenka mi pomohla pochopit problém z druhé strany.
Má terapie netrvala dlouho, nebyla jsem nikterak tlačena do dalších návštěv.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze