MUDr. Jaroslava Zahnášová

Praktický lékař Více

Nové Hrady 1 adresa

Sam. ordinace PL pro dospělé

č.d. 20, Nové Hrady 53945

Pani doktorka velmi odborně poskytuje pomoc. Nepodcení žádné příznaky a
    pošle na odborná vyšetření. Tento názor sdílí mnoho pacientů.

• Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný  •

• A

K paní doktorce chodíme celá rodina a nemůžeme si ji vynachválit. Vždy vše zařídí, pošle na vyšetření, která jsou potřeba a nikdy nic nezanedbá. Mohu vřele doporučit.

Děkujeme paní Zahnášová.

• Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný  •

Paní MUDr. Jaroslava Zahnášová je skvělý doktor. Jen by dle mne měla dbát taky na pořádek.

Jana Pulkrábková : Jsem obyčejný občan a nemůžu říct proti paní Doktorce ani slovo špatné. Pokaždé když jsem tam přišla a nebo jen zavolala tak mi ochotně pomohla. Takže nesouhlasím s Petrou!!!!! Tak si běžte jinam Petro!!!!

• H

Příjemná spolupráce, rozhodně nic nezanedbává. Nikdy se mi nestalo, že by mi něco nezabralo nebo abych měl problém s předepsanými léky.Nemyslím si, že bych byl vysoce postavený člověk nebo její známý a přesto se ke mě chová slušně a s úctou.

Velmi ochotná a zkušená doktorka. Pokud je problém posílá na několik vyšetření. Před antib. odběr krve i po antibiotikách, toto samozhřejmostí není ve všech ordinacích. Chválím!!

• Nemohu říct proti MUDr. Zahnášové ani půl slova. U mě a mojí rodiny nikdy nic nepodcenila, je ochotná a poctivá. Vřele doporučuji

• §

jsem spokojená u paní doktorky

• V

Sem velice spokojená jak s odborností tak s přístupem.