Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Naprostý profesionál velmi příjemná rychlá bezbolestná a v neposlední řade má normální a přijatelný ceník

....k pani doktorce jsem chodila do Vysocan a byla jsem s ni moc spokojena....proto me velmi prekvapilo kdyz jsem tam po delsi dobe volala a bylo mi oznameno ze odesla a misto ni ordinuje nejaky pan doktor......na moji otazku jak to je s jejima pacienty, mi bylo receno neco v tom smyslu ze je nechala novemu kolegovi.....a odpoved na otazku zda-li nevedi kde ted ordinuje, jsem pochopila tak, ze snad uz nikde, jakoze skoncila a dela neco jineho, priznam se ze mne odpoved velmi prekvapila a bylo mi divne zeby pani doktorka sve pacienty takhle nechala.....uplne cirou nahodou jsem z autobusu uvidela jeji nove pracoviste i s kontaktem, pracuje v satalicich a zrovna dneska jsem tam volala a uz jsem i objednana, manzela tam prihlasuji take, taky mi potvrdili ze na starem pracovisti kontakt na ni zamerne nerikaji......jsem rada ze jsem ji nasla:-)

Jsem její pacijent již nejméně 10 let. Paní zubařka je pečlivá a příjemná. Navíc ošetření volí tak, aby bylo co nejlevnější.

Dobrý den. Jsem také s paní Dr. Zdražilovou spokojený. A vím že paní doktorka zanechala svou novou adresu působiště na svém byvalém pracovišti ve Vysočanech, ale její bývalí kolegové a zaměstnavatelé záměrně neposkytovali tyto informace pacientům (patrně ze závisti...)

Jsem spasen,nasel jsem ji,uz jsem v to přestaval věřit

Dobrý den tak dnes jsem tam volala a je to opravdu p. doktorka Zdražilová z Vysočan přešla do Praha-Satalice a telefonní číslo k ní do ordinace je 286581286

Dobrý den připojuji se k tomu ,že ani nedají vědět a odstěhují se nikdo neví kam ,ale při schánění nového lékaře jsem čirou náhodou zjistila,že se paní doktorka přestěhovala do Satalic u Prahy,jelikož tam bydlí moje babička a říkala ,že tam mají od února novou šikovnou zubařku :o)a podle jména by to měla být p. Zdražilová :o)

S paní doktorkou jsem byl velmi spokojena. Jednaloc se skutečně o profesionální přístup. Bohužel chtěla jem se u ní opět objednat, ale velice
mně překvapilo, že paní doktorka odešla, aniž by bylo známo kam. Pokoušela jsem
se doptat na České stomatologické komoře, bohužel bezvýsledně. V současné době
se budu muset přihlásit k jinému stomatologovi.

Paní doktorka je velmi milá a její zákroky jsou téměř bezbolestné. Bohužel skončila ve Vysočanech, aniž by pacientům něco oznámila. Zmizela bez spojení.

Je to profesional,opravdu doporučuji(celá rodina).