I.S.
skvela jak pani doktorka, tak sestricka/y (laborantka),, odvadi skvelou praci,, za kterou jim vsem moc dekuji,,, Maji ne jen usmev na tvari ale hlavne profesionalni pristup k pacientum,,, mam strach ze zubaru ale k p.doktorce Vikove se skutecne pokazde tesim,,, :-)
Anonym
Skvělá. Nedá se nic vytknout. :):)
Kubajs
Nikdy předtím jsem neměl lepší péči o můj chrup :) Od té doby, co jsem začal chodit k paní doktorce Vikové, nemám strach ze zubařů :)
M. Kováčová
Co dodat, jak paní doktorka, tak i sestřička jsou prostě nejlepší, nejmilejší, nejhodnější a nejprofesionálnější :-)
Paní zubařka je ta nejlepší ke které jsem zatím chodila. Snaží se, aby nic nebolelo a když už to má někde bolet, vždy na cokoliv upozorní dopředu, aby člověk věděl co ho čeká. Je schopna pro člověka udělat maximum, její oblíbená věta je: KAŽDÝ ZUB DOBRÝ. A opravdu zachraňuje i nemožné, aby měl člověk krásný úsměv. Nezažila jsem ji nikdy nepříjemnou, je vždy usměvavá a rozdává dobrou náladu, tak jako sestřička. Málo kde se sejdou v jedné ordinaci sestřička a doktorka, které jsou tak příjemné a navzájem se doplňují.
Děkuji paní DOKTORKO ZA POMOC !!!!!!!
Nejhodnější paní doktorka jakou znám:) u ní nikdy nic nebolí
Paní doktorka dokáže vyléčit zub, který už u jiných doktorů nemá šanci na přežití. Je velice pečlivá a kanálky bolavého zubu čistí tak dlouho, dokud nejsou úplně v pořádku. A při protetice se snaží tak, aby umělé zuby byly opravdu přirozené.
JZ
Jedním slovem "výborná".
ludmila
Mohu se také přidat s velkým díkem paní doktorce Vikové, trpělivě a s velkou citlivostí ošetřovala mé trosky, až se z nich vylouply nádherné zoubky, mohu se smát beze
strachu že okolí uvidí "plechovky" a černé plomby ,a navíc - nic mě nebolelo, do ordinace jsem se těšila a kolik jsme se společně se sestřičkou a paní doktorkou nasmály,relax u zubaře tomu nikdo neuvěří.Kdyby nebyla tak nebývale ochotná chodím už dnes s klapačkou. L.Š.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě