pearsone@seznam.cz
S panem doktorem jsem velmi spokojena. Vyslechne, nenařizuje, ale doporučuje. Erudovaný a empatický lékař. Vřele doporučuji.
J.M.
Paní doktorka byla úplně mimo a zmatená..
Jana Králová
Paní doktorka je velmi dobrá a její vztah k alkoholu je takový jako u většiny národa, když je oslava v rodině apod.dá si skleničku. V práci je to zcela vyloučeno. Sestřička je tu přece od toho aby chod ordinace organizovala, paní doktorka je dobrá duše a vždy ochotně každého vyslechne, některé osamělé dámy, by ale na vypovídání svých problémů potřebovaly celou ordinační dobu a ráda bych věděla, jak by se to autorce příspěvku líbilo, kdyby měla čekat třeba 2 hodiny než se ,,dáma" vypovídá.Dobrá sestra, kterou nepochybně paní Dana je, dovede svého lékaře navést tak,aby všichni byli spokojeni.Úsměvy a ochotu rozdává, ale možná není tak lehké se na tu, která ji ve svém příspěvku pomlouvá usmývat, jinak by to bylo falešné.
V.P.
Jsem pacientkou už několik roků a jsem s péčí spokojena.Sestřička je rázná a šikovná, takže připomínka o jejím nevhodném chování se mě zdá nadsazená a nepravdivá.
Rozhodně se tedy nedá o paní doktorce říct něco vyloženě špatného. A takové hloupé pomluvy, o požívání alkoholu jsou úplně scestné. Jedinou nevýhodou této ordinace je její sestra, paní Dana Málková. Je od pohledu protivná, a někdy mám pocit, že ona tu ordinaci vede. Pořád paní doktorce do všeho kecá, mračí se jak soudruh Ransdorf, a vůbec se tak nějal tváří, jakoby měla pantent na rozum.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Boskovicích
Praktičtí lékaři v Novém Městě na Moravě
Praktičtí lékaři v Moravském Krumlově