Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Renata Allertová
Tuto veterinární ordinaci můžu jen doporučit. Nikdy mě nezklamaly. Vždy vše vysvětlí. Jejich přístup je nadstandartní. Prostě jsou nej
Barbora Pohunková
S paní doktorkou maximální spokojenost. Velmi empatická a milá. Naše bázlivá kočka se nechala bez problému ošetřit, musel jí být vytržen zub a zákrok byl rychlý. Jde vidět, že to se zvířaty opravdu umí. Je dobré se objednat, zkrátíte si tak čekání, ale pokud je to akutní, vyplatí se určitě počkat. Stojí to za to, mohu jen doporučit.
Ee
Vždy ochotna pomoci, umí zvířata uklidnit, upřímné názory, většinou léčba zabrala, velmi příjemná a milá
Nikol
Naprosto úžasná, milá, vstřícná a ochotna pani doktorka! Byli jsme a jsme stále velmi spokojeni. Jde vidět, že má srdce na správném místě !
mirakopecky666
Byl jsem u lékařky poprvé mohu sklidem řici Pišta byl klidnej já taky.Přijemný děvčata těšime se na brzkou shledanou.Hezký prostředi dřive jsem bydlel v Oseku a tam jsem chodil k lékaři s fretkou to prosim nebyla ordynace ale středovjeká mučirna.Tady supr jestly smýšli někdo jinak má semnou problemy.Myslim simpatyje profesinalyta hezké prostředí vítězí.Mira kámoš všech slušnejch lidí.
MíšaNelka
Do ordinace Mvdr. Slovákové a Mvdr. Hlavové, jsme docházeli s naším pejskem na očkování. Obě jsou moc milé a hodné. Včera měl náš pejskek úraz a musím moooc pochválit p. Slovákovou i sestřičku za super přístup!!! I když to vypadalo hodně vážně, pejsek se má čile k světu a zato patří oběma obrovské DĚKUJU....
Kadlec
tady v Moste jsou nejhorši veterinaři ktere sem kdy zažil jenom pichat injekce to jim jde ale pořadne psa vyšetřit to ne nedoporučuji
Petra Horáková
I já jsem spokojená už skoro 8 let docházíme na veterinu a nevyměním jí za jinou :-) Petra Horáková
xxx
Paní doktorka je výborná veterinářka. Laskavá, opatrná a vždy pomůže. Nechodím nikam jinam. Je fakt, že dovolat se do ordinace je problém, ale to můj názor nemění. Ohledně front v čekárně se není čemu divit. Dokazuje to, že je fakt dobrá v tom co dělá. U mnoha lidí co znám je opravdu oblíbená a já osobně mám jen tu nejlepší zkušenost.
Alena kočová
Mvdr.Slováková je zkušená a laskavá veterinářka.Mohu vřele doporučit.