Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Tomáš Soucha
Nepíše antibiotika na ,,potkání,, jak zde někdo psal,naopak než napíše antibiotický lék provede laboratorní vyšetření aby zjistila jestli se u pacienta jedná o virové nebo bakteriální onemocnění. Celkově je pečlivá, hlídá si své pacienty i co se týká prevence, provadí pravidelné a docela důkladné preventivní prohlídky včetně komplexních krevních testů a kontrolního vyšetření na EKG. Vyhovuje mi i objednávkový systém, ještě se mi nestalo že by mě při nějakém akutním problému sestra v den kdy jsem potřeboval lékařku navštívit odmítla objednat. Vidím v tomto velkou výhodu oproti minulosti, kdy i s banalitou bylo nutné vysedět celé dopoledne v čekárně.
Štěpán Bílek
Akutní případy mají smůlu, pokud nejsou objednáni. Musí dát přednost a čekat i několik hodin. Je jen otázka času, kdy v čekárně někdo s horečkou omdlí. Zatím jsem naštěstí služby p. doktorky potřeboval minimálně, ale bojím se stáří, až už nebudu tak moc fit. Rozumím tomu, že toho má p. doktorka moc, ale takhle to dělat nejde. Doktorům nesmí chybět sociální cítění.
Špatné. Objednávat k praktickému lékaři všechny pacienty je prostě nesmysl . Objednaní stejně čekají třeba i tři čtvrtě hodiny a pokud nejste objednaní a je Vám zle tak nemáte šanci být ošetřeni i když přijdete hned ráno nemáte šanci protože nejste objednaní horečka,nehorečka čekejte třeba až na konec ordinace.
Milá a spolehlivá
dobrý lékař
Borovec
Jsem celkem prekvapen hodnocenim ostatnich, mam s pani doktorkou velmi dobre zkusenosti. Mel jsem trochu vaznejsi zdravotni problemy nez nachlazeni, nebo chripku a pani doktorka byla velice pecliva, nic nezanedbala, venovala se mi a vse velice dobre vysvetlila. Ja tedy hodnotim velmi kladne.
Ivana
Paní doktorku nedoporučuji. Plně souhlasím s L. Ambros. Vše je pouhá viróza, nekouká do krku, neposlouchá dýchání, jen píše antibiotika. Po měsíci horeček mi řekla, že ona má taky týden teploty a do práce chodí ..... no síla. "Stará" se jen o starší pacienty. Určitě nedoporučuji.
L. Ambros
Jsem velmi nespokojena se sluzbami teto pani doktorky. Jelikoz na vsechny nemoci tykajici se nachlazeni zbytecne drahe leky. Nepouziva na vysetreni nachlazeni stetoskop. A pri bolestech v krku se do nej ani nepodiva. Predem urcena diagnoza je podle ni viroza. Asi ty diagnozy vesti. Je zajimave , ze pri potizich s pateri je pro ni pacient simulant a u jineho praktika byl nutny okamzity operativni zakrok. Je jedno kdy prijdete do cekarny jestli pred otevrenim nebo behem dopoledne odchazite vzdy az tesne pred uzavrenim ordinace. Nema moc prijemne vystupovani. Nedoporucuji. Ladislav Ambros kontakt Ladislav.ambros@seznam.cz
Mirka
je dobrá,pacienti jí zazlívaji,že je pomalá.Odpovídat na dotazi pacientům nejde zkrátit,ti co nadávaj jsou tam nejdéle.