Barbora
Paní doktorka je milá, snaživá a profesionální. Vždy vše v pořádku, akorát jsem vždy dlouho čekala. Sestra ochotná a milá.
Bohužel jednou doktorka neodhadla vážnost mého stavu a musela jsem si poradit sama a navštívit jiného doktora, dobře to dopadlo, jsem stále u ní.
lenorka71
Jsem ráda že jsem u paní doktorky zůstala i když jsem se odstěhovala.Moc mi pomohla v těžké situaci a za to si jí moc vážím:-)
M.S
V hodnocení jsem uváděla velmi dobrý, objevilo se neutrální.Prosím o opravu.M.S.
M.S
Paní doktorka mě léčí řadu let. Pro lepší vzájemný kontakt využíváme email. Radí, povzbuzuje,pomáhá, dodává optimismus, prostě zlatá doktorka.
lion26
Nic moc. Mamince léčila prst na noze, naokec ji několikrát poslala do nemocnice, odkud ji vrátili, že se to dá léčit. Pak ji léčil MUDr. Folprecht a prst je téměř vyléčen.
A++
Velmi hodna pani doktorka. Pomohla mi ve slozite situaci , velice rad ji doporucuji vsem ostatnim.
Je to nejlepsi co tady na horach muzeme mit.
Dekuji pani doktorko. Moc dekuji.
MERCI za to ze jste!
J.O.
píno
Ač k lékaři moc nechodím se službami paní doktorky jsem velice spokojen vždy ráda a ochotně poradí a to vždy k prospěchu pacienta
HORAL
Má zájem o pacienta nikoliv jen ekonomicky. Navštěvuje pacienty v domácím léčení a to i ve složitých horských podmínkách. Nesnaží se léčit to, co potřebuje odbornější péči a zašle vás ke specialistovi. Jako své lékařce ji důvěřuji.
pacientka
Velmi příjemná doktorka, která mi vždy pomůže se opakujícími se zdravotními problémy. Zajímá se o moderní léčbu a při větších potížích Vás ráda pošle na speciální vyšetření.